SNS predala potpise za smenu gradske vlasti u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Kako iKragujevac ekskluzivno saznaje, grupacija okupljena oko Srpske napredne stranke je danas, u Skupštini grada, zvanično predala zahtev za sazivanje sednice na kojoj bi se izglasalo neporevenje predsedniku lokalnog parlamenta Saši Mileniću, što bi označilo početak rušenja lokalne vlasti.

Kako je na inicijativu SNS za smenu sadašnje vlasti potpise stavila većina odbornika, stekli su se uslovi za zakazivanje vanredne sednice Skupštine grada. Tu inicijativu potisalo je 44 odbornika, među kojima su i odbornici iz SPS, DSS, Pokreta "Za naš grad",SPO kao i JS i PUPS.

iKragujevac eskluzivno daje na uvid javnosti kopiju predatih potpisa:

Radomir Nikolić je danas izjavio "Da će Stevanović maksimalno odlagati zakazivanje sednice Skupštine grada, u nadi da će se pojedini odbornici predomistiti, ali da je u svojim namerama usamljen." Funkcioner SNS je naglasio da će nova gradska vlast biti okrenuta potrebama građana, a ne svojim, i da se ne menjaju ljudi, već način na koji sistem funkcioniše.

On je ocenio i da je vlast u Vojvodini slična kragujevačkoj i da je "zrela za promene".

"Interesuje ih ostanak po svaku cenu, a ne kvalitet života ljudi u Vojvodini. Zrelo je za promene. Verujem da to vide i stranke koje pomažu DS-u da opstane na vlasti", rekao je on.

{jathumbnail off}

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu