Vremenska prognoza za narednih 5 meseci - iKragujevac


Vesti

Sudeći prema vremenskoj prognozi za razliku od leta, zima koja je pred nama biće topla.

Snega skoro i da neće biti, a temperature će biti znatno iznad prosečnih vredosti za ovo doba godine. Naime, kraj septembra dočekaćemo sa prolećnim temperaturama od 19 do čak 24 Celzijusovih stepeni, dok će oktobar obeležiti srednja temperatura od 12 Celzijusa.

Nešto hladnije biće tek krajem oktobra kada će živa u termometru dostići šesti podeok. U novembru će se temperatura kretati između nultog i dvanaestog podeoka, sa češćim kišnim periodama.

Grešite ako mislite da će nam zima konačno stići u decembru. Temperature će se kretati između trećeg i osmog podeoka, a najhladniji će biti januar kada će živa u termometru dostići minimalnih -3 stepena Celzijusa. Tada se očekuje i prvi sneg, koji će najverovatnije biti kratkog daha.

Februar će prema prognozi najpopularnijeg sajta za vremensku prognozu biti neverovatno topao, a živa u termometru će dostići čak osmi podeok.

Već od marta možemo da se oprostimo za zimom, koje ove godine kako stvari stoje neće izgleda ni biti, jer će se temperature kretati do 15 Celzijusovih stepeni.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu