HAOS U KRAGUJEVCU: Tuča navijača i policije! - iKragujevac


Vesti

Pobeda fudbalera Partizana u poslednjem meču šestog kola Jelen Superlige nad ekipom Radničkog 1923, dva gola Škuletića i jedan Ilića ostali su u senci nereda na poluvremenu susreta - 3:0 (2:0). 

Navijači domaćih, popularni „crveni đavoli“, sukobili su se s pripadnicima policije, koje su gađali bakljama i slomljenim stolicama zato što im pripadnici policije nisu dozvolili da piju vodu, iako je crevo za vodu bilo na tribini. Incidenti su trajali gotovo tokom cele pauze između dva perioda igre, a pirotehnika je korišćena i u finišu susreta, kad su pristalice domaćih gađale policajce koji su bili na atletskoj stazi. Jedan navijač je pao sa tribine pa je tom prilikom morala da interveniše i medicinska ekipa.

Što se igre tiče, mada je u ona u ovom trenutku potpuno sekundarna stvar, Partizan je bio dominantan svih 90 minuta, a dvostruki strelac Petar Škuletić imao je šansi da bar još toliko puta savlada nesigurnog Žarka Trifunovića.

Vidiću slomljen nos

Meč u Kragujevcu obilovao je startovima i duelima, a u jednom takvom krajem prvog poluvremena Nemanji Vidiću je polomljen nos. Čini se da je od jačine udarca u jednom trenutku ostao i bez svesti, a koliko je povreda zaista ozbiljna, najbolje pokazuje podatak da je kolima Hitne pomoći odvezen u bolnicu

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu