Milenić: NATO vas je ubijao ali nije dovoljno ! - iKragujevac


Vesti

Predsednik skupštine grada Kragujevca, Saša Milenić ponovo je naneo tešku uvredu i na najgrublji način omalovažio sve žrtve NATO agresije na SRJ.

Saša Milenić od ranije poznat kao zaljubljenik i poklonik "miroljubive" politike NATO pakta još jednom je uspeo da na najgrublji način omalovaži i uvredi sve žrtve NATO agresije. Na društvenoj mreži Twitter objavio je kako je agresorski napad NATO-a na Srbiju nije bio napad na građane Srbije, te da nismo imali dovoljan broj žrtava !

  

 

Milenić negira postojanje zverskih i zločinačkih akcija NATO pakta nad civilnim stanovništvom Srbije. Stradanja civila u Beogradu, Nišu, Aleksincu, Varvarinu, Prizrenu i drugim gradovima i opštinama za njega ne postoje. 

Za predsednika skupštine grada Kragujevca, Sašu Milenića, 23000 bačenih raketnih projektila, korišćenje raznih obilka zabrenjene vrste naoružja sa radioaktivnim dodacima, kasetne bombe i granate sa grafito - elektromagnetnim punjenjem koje su bacane na termoelektrane i energoobjekte predstavljaju vesnike mira i slobode.

Gospodin Milenić ni 15 godina posle NATO agresije na SRJ ne zna koliko je ljudi direktno i indirektno stradalo od NATO bombi. 

Usled NATO bombardovanja više od 5 miliona stanovnika živelo je bez struje i vode. Uništeno je, ili ozbiljno razrušeno, oko 200 industrijskih preduzeća, 8 elektrana, objekti infrastrukture, među njima 82 mosta, 7 železničkih stanica, 6 aerodroma, mnoštvo puteva. Razrušeno je više od 40000 stambenih objekata, 422 zgrade obrazovnih ustanova ( škole, fakulteti, domovi ), 48 medicinskih objekata ( bolnice, poliklinike ), zgrada Radio televizije Srbije, 74 TV predajnika. Razrušeno je oko 90 spomenika istorije i arhitekture , među njima 16 pravoslavnih i katoličkih manastira. U toku bombardovanja poginulo je 2500 ljudi, 12500 ranjeno. Više od 750000 stanovnika SRJ su napustili svoje domove.

U ovoj zemlji svako može da kaže i misli šta želi, ali da je moguće da predsednik skupštine Grada Kragujevca na ovakav način javno nipodaštava i vređa sve žrtve koje su stradale u NATO agresiji ?!

{jathumbnail off}

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu