Gradska vlast raspisala konkurs za dva direktorska mesta - iKragujevac


Vesti

Komisija za imenovanje direktora javnih i javno komunalnih preduzeća na čiji je osnivač Grad na sednici je usvojila Odluku o utvrđivanju rokova za podnošenja prijava na javni konkurs za imenovanje direktora javnih i javno komunalnih preduzeća i to Javnog stambenog preduzeća i JKP “Gradska groblja“, kao i dana do koga se podnose prijave na javni konkurs.

S obzirom da je Javni konkurs za imenonovanje direktora ova dva preduzeća objavljen u Službenom glasniku Republike Srbije , 22.avgusta, a da će u dnevnom listu “Danas“ biti objavljen u ponedeljak 25.avgusta rokovi počinju da teku danas. Kandidati za direktore prijave na konkurs mogu da predaju u roku od 15 dana zaključno sa 06.septembrom 2014 godine do ponoći. Javni konkurs objavnjen je i na internet prezentaciji grada Kragujevca.

U radu Komisije za imenovanje direktora javnih i Javno komunalnih preduzeća čiji je osnivač grad Kragujevac učestvovala je Slavica Nikitović koja je na mestu člana Komisije ispred Stalne konferencije gradova i opština zamenila Jovana Rvovića.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu