KG: Kome Roda pravi pazar ?! - iKragujevac


Vesti

Mnogi Kragujevčani koji u nedostatku parking prostora, koji im aktuelna gradska vlast obećava od izbora do izbora, parkiraju svoja vozila na parkingu Roda marketa, sinoć su bili neprijatno iznenađeni udruženom akcijom menadžmenta Rode i lokalne samouprave, tehnički izvršilac ove akcije bilo je J.K.P Parking servis.

Kada već u centru nema niti podzemne niti montažne garaže, o kojoj kako pred savke izbore tako i posle njih priča aktuelna gradska vlast, Kragujevčani koji svojim automobilima dođu do centra ili da obave neke svoje privatne obaveze ili da bi uveče izašli u provod svoja vozila najčešće parkiraju na parkingu Roda marketa.

Oni koji su to uradili sinoć verovatno to više nikada neće činiti jer kada su sinoć došli na parking Rode po svoja vozila mogli su da zateknu prazan parking.

Udruženom akcijom lokalne samouprave i menadžmenta Rode grad je uspeo da inkasira oko 600.000 dinara! Šesdesetak Kragujevčana koji su sinoć parkirali svoja vozila na parkingu Roda marketa moraće iz svojih budžeta da izdvoje u proseku 10.000 dinara.

Iako na ulazu u parking Roda marketa stoji tabla sa obaveštenjem da je posle 22h zabranjeno parkiranje nigde nije napisano upozorenje da će vozila koja ostanu posle 22h na parkingu biti uklonjena od strane J.K.P Parking servis . 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu