Milenić potvrdio naše navode - Verko kupuje odbornike! - iKragujevac


Vesti

Kao što je naš portal juče pisao da se gradonačelnik lično i njegovi sarednici bave pretnjama, ucenama i kupovinom odbornika u članku KRIMINAL: Verko kupuje odbornike?! danas takvi navodi nailaze na potvrdu od predsednika Skupštine grada Kragujevca, Saše Milenića.

Na konferenciji za novinare koju je vodio predsednik Skupštine grada i potredsednik Zajedno za Šumadiju, Saša Milenić, mogli smo da čujemo da vladajuća koalicija nije više sigurna u broj odbornika koje ima u svojim redovima i odrđuje ih kao pedesetak a za njihov prelazak u opozicione klupe optužuje SNS.

„ Vladajuća većina je stabilna i sigurno broji oko 50 odbornika , a delovanjem opozicionih stranaka , pre svega SNS –a , postoji metež među odbornicima u pojedinačnim slučajevima .“

Da se pritisci na odbornike "Pokret za naš grad – Prof. dr Nebojša Zdravković" zaista vrše , vidi se u očekivanju Milenića da neki od njih: Slavica Miljković Petrović, Svetlana Pavlović i Snezana Trifunović ostanu uz Veroljuba Stevanovića.

“Mi ne očekujemo da svi odbornici Pokreta za naš grad slede pogrešnu odluku svog lidera.“

Milenić je objasnio da priče o takozvanom nesprovođenju finansijske konsolidacije grada Kragujevca nisu tačne.

„Ta odluka se sprovodi , možda sporije nego što bismo mi hteli , ali finansijska kriza u gradu ne potiče iz politike lokalne samouprave , već iz ukupnih ekonomskih kretanja i zbivanja u zemlji, na koje neadekvatno može uticati i utiče Vlada Srbije“ – zaključio je Milenić. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu