Pajtić Obradoviću: Podrži Nikolića i letiš iz stranke ! - iKragujevac


Vesti

Iako smo ovih dana dobijali nezvanične informacije da je predsedniku GrO DS u Kragujevcu dato ovlašćenje da slobodno odluči sa kojom političkom opcijom (ZZŠ ili SNS) će sklopiti koalicioni sporazum i da je on već odlučio da se prikloni ZZŠ, iz Gradskog odbora DS danas su saopštenjem za medije obavestili javnost da će do potpisivanja sporazuma izemđu DS i ZZŠ doći najkasnije za deset dana.

U saopštenju DS koje smo danas mogli da pročitamo između ostalog se navodi da će demokrate u narednih deset dana nastaviti pregovore o formiranju skupštinske većine a zatim na sednici Gradskog odbora razmatrati koalicioni sporazum.

Prema navodima člana Glavnog odbora DS koja je želela da ostane anonimna, na predsednika kragujevačkih demokrata se vrši veliki pritisak iz centrale stranke da napravi koalicioni sporazum sa aktuelnim gradonačelnikom Kragujevca i uključi se u izvršnu vlast.

Obradović je do sada kritikovao funkcionisanje lokalne vlasti i njenih najviših funkcionera te je od početka inicijative naprednjaka za promenu lokalne vlasti bio bliži dogovoru sa njima nego sa Verkovom ZZŠ.

{youtube}UxL7dNrUr1o{/youtube}

Međutim , čini se da se okolnosti menjaju iz sata u sat, tako da je DS posle sastanka Pajtić – Stevanović održanog u Beogradu, kako navodi naš izvor, odlučila da podrži ZZŠ. Ovakva odluka predsednika DS Bojana Pajtića „bacila je na muke“ vođe kragujevačkih demokrata koje bi sada trebalo da objasne svojim članovima kako to da stranka koju su tako oštro kritikovali do pre samo mesec dana postaje njihov koalicioni partner.

Iz poruke upućene predsedniku GrO DS ( Podrži Nikolića i letiš iz stranke ) zaključujemo da Bojan Pajtić ili ne može da proceni stanje na političkoj sceni Kragujevca ili, pak, ima fobiju od bilo kakvog dogovora sa naprednjacima . 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu