DS se ukrcao na kragujevački Titanik ! - iKragujevac


Vesti

Kako portal ikragujevac nezvanično saznaje Gradski odbor Demokratske stranke doneo je odluku da pristupi koaliciji okupljenoj oko političke stranke u osnivanju ZZŠ.

Ovih dana usled uzavrele političke situacije u Kragujevcu koju je inicirao Gradski odbor naprednjaka svojom inicijativom za promenu gradske vlasti, političke stranke koje participiraju u lokalnom parlamentu počele su da se opredeljuju kojoj će se strani prikloniti, ZZŠ ili SNS. 

Dok naprednjaci za svoju inicijativu, kako smo saznali od dobro obaveštenog izvora, dobijaju podršku kako od nekih odbornika vladajuće stranke tako i od jedne odborničke grupe koja je do skoro učestvovala u vršenju vlasti, njihove kolege iz opozicije koje su u protekle dve i po godine bili "ljuti" kritičari gradonačelnika Stevanovića i njegivih sledbenika sad su procenili da je on ipak najbolje rešenje za Kragujevac.

Odluku da DS sklopi dogovor o zajedničkoj saradnji sa strankom u osnivanju ZZŠ doneo je njihov kragujevački šef Dušan Obradović. Da li je gospodin Obradović tek sada shvatio da DS i ZZŠ imaju iste “političke principe” ili su u pitanju lični interesi koji si bili dovoljno veliki da se zaborave sve uvrede koje je kako njemu lično tako i njegovom ocu upućivao sa odborničke govornice Veroljub Stevanović, zaključite sami.

Bilo kako bilo, kragujevačkoj javnosti će svakako biti zanimljivo da u narednim danima prati konferencije DS na kojima će sada umesto kritikovanja funkcionera ZZŠ i funkcionisanja lokalne samouprave moći da sluša da kako baš Verko ima najbolji kadar i kako su on i njegovi kadrovi na odgovoran i pošten način vodili grad.

{jathumbnail off}

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu