Novi komercijalni direktor u Fiat Automobili Srbija - iKragujevac


Vesti

G. Umberto Janučeli (Umberto Iannuccelli) postavljen je za novog komercijalnog direktora kompanije FIAT Automobili Srbija (FAS), dok je g. Geri Klark (Gerry Clarke), prethodni komercijalni direktor, preuzeo novu poziciju u okviru FIAT Krajsler Grupacije (FIAT Chrysler Group).

G. Janučeli diplomirao je na Perito Industrie Elettriche ed Elettroniche, G.L. Bernini fakultetu u Napulju. Razvijao je poslovnu karijeru u kompanijama Wella Labocos, Renault Italia i Seat Pagine Gialleand, da bi u FIAT Grupaciji počeo da radi od 1990. godine, od čega 15 godina u na više radnih mesta u prodajnom timu na teritoriji Italije u kome je napredovao do pozicije Direktora prodaje za FIAT brend na italijanskom tržištu.

Od 2005. godine, g. Janučeli bio je uključen u projekte Grupacije na istočnoevropskim tržištima, kao i na ruskom tržištu. Pre dolaska u Srbiju, zauzimao je poziciju Regionalnog menadžera za tržišta Nemačke, Irske i Velike Britanije. Od 1. marta 2014. godine, postaje komercijalni direktor FAS-a. G. Janučeli ima 54 godine, oženjen je i otac jednog deteta.

izvor: PR FAS

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu