Mesečni horoskop za jul 2018. godine: Jul će nekima doneti nova poznanstva koja će prerasti i u ljubav - iKragujevac


Svaštara

Došli smo i do meseca jula. Saznajte šta poručuje mesečni horoskop za jul 2018. godine kada je reč o ljubavi, poslu i zdravlju.

OVAN

Posao

Prva dekada jula zahtevaće od vas prilagođavanje.Najviše od svega će vam trebati spremnost na kompromis. 5. jula će Merkur praviti opoziciju sa Marsom koji će prolaziti kroz vaše polje saradnika i koji će se kretati retrogradno. Bićete primorani da konačno rešite digo odlagana sporna pitanja u vezi jedne saradnje. Rezultat toga može da bude i raskid saradnje, što neće biti baš prijatno za vaše finansije neko vreme. Ovo će biti pojačano kvadratom Merkura sa Jupiterom koji prolazi kroz vaše polje platnog prometa. Izbegavajte da ulazite u nepotrebne rizike, naročito 9. jula. U drugoj dekadi meseca 10. jula, Venera ulazi u znak Device i u vaše polje usluga, dok Jupiter izlazi iz retrogradnog hoda. To će se povoljno odraziti na vaše finansije. S druge strane, kako je Devica znak gde je Venera slaba, biće vam potrebno više napora da iskristite povoljnije šanse na polju novca. 12. jula će Sunce praviti opoziciju sa Saturnom koji vlada vašim poljem posla i karijere i doneće vam nesuglasice sa nadređenima. Prepreke će biti prisutne na polju dugoročnih projekata.

Venera će 14. jula praviti trigon sa Saturnom i omogućiće vam da uspešno prevaziđete teškoće na koje ste nailazili u razvoju vaših planova. Učvrstićete vaše pozicije i ostvarićete stabilniju saradnju sa radnim kolegama. U trećoj dekadi meseca, 22. jula, Venera će praviti sekstil sa Jupiterom i Sunce će ući u znak lava. Bićete u mogućnosti da ostvarite dobitke i znatno poopravite finansijsko stanje. Vaša kreativnost i rukovodeće sposobnosti će vam otvoriti nove šanse za uspon u karijeri. 26. jula će Merkur krenuti retogradno. Po svaku cenu izbegavajte finansijske i poslovne mahinacije i rizike. Venerin trigon sa Plutonom će vam krajem jula doneti podršku od strane moćnih osoba na visokom položaju.

Nezaposleni Ovnovi će imati najviše mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima poslovnih usluga ili u oblastima zdravstva.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Iskoritite što bolje možete prvu deladu jula da sa partnerom otputujete na odmor ili da nađete više vremena za zajedničku zabavu. 10. jula će Venera koja vlada vašim poljem ljubavi da uđe u znak Device. Vaš partner će biti sklon sitničavosti i sumnjičavosti, ali će imati i neke nove ideje za koje će mu trebati vaša podrška. Bićete voljni da mu pružite podršku.

Sredinom jula će Venera praviti trigon sa Saturnom, što će vam doneti više sklada i stabilnosti u vašoj emotivnoj vezi. Bićete u mogućnosti da ostvarite jedan zajednički cilj i da uvećate zajednički bužet. S druge strane, po svaku cenu izbegavajte da bilo šta skrivate od partnera. Opozicija Venera sa Neptunom može dovesti do ozbiljnog nesklada.

Ako ste slobodni:

Tokom jula ćete imati izuzetno pogodne mogućnosti da upoznate nekoga ko će vas potpuno očarati i s kim biste mogli da uđete u skladnu vezu na duže staze. Velike su šanse da sredinom meseca započnete vezu sa nekim ko deluje neobično ali pozitivno i ko je pun zanimljivih ideja. Budite pažljivi jer će Venera 24. jula praviti opoziciju sa Neptunom, pa ćete biti skloni preteranom idealizovanju. Ne bi valjalo da ulazite u tajnu vezu. Na sreću, pozitivni uticaji doneće vam uspeh.

Stariji Ovnovi će zahvaljujući svojoj taktičnosti i upornosti ali i strpljenju koje nije baš tipično za njih, uspeti da se približe osobi koja ih duže vreme privlači. Ako budete iskreni i otvorite srce i dušu, dopašćete se vašoj simpatiji i započećete vezu.

Zdravlje

U prvoj deladi jula će vam zdravlje biti stabilno. Izbegavajte preterivanje u životnimn zadovoljstvima i praktikujte fizičke aktivnosti. Od druge dekade jula, Venera će biti u znaku Device gde je slaba i u vašem polju zdravlja, što će vam donositi povremene probavne smetnje. Obratite više pažnje na pravilnu i zdravu ishranu. Imaćete prolazan pad imuniteta.

Tokom jula vam je zdrava ishrana veoma važna. Izbegavajte slatkiše, tešku i previše začinjenu hranu, posebno onu koja je pečena na ulju ili roštilju, kao i hranu sa mnogo kalorija. Umanjite unos hleba, grickalica, kafe i mlečnih proizvoda. Pojačajte unos semenki, kao što su suncokret i kikiriki. Od voća će vam prijati lubenice i dinje. Pijte više vode.

Srećni brojevi
6, 11, 14, 19, 23

BIK

Posao

U prvoj dekadi jula Sunce pravi trigon sa Jupiterom. Imaćete ideje kako da bolje organizujete svoje poslovne planove i finansije, kao i poslovne pregovore u kojima učestvujete. Uspećete da se istaknete u komunikaciji sa javnošću i u odnosima sa poslovnim partnerima. Vi ćete voditi glavnu reč na sastancima. U isto vreme će Merkur praviti opoziciju sa Marsom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Izbegavajte da previše žurite kako ne biste napavili neku grešku. U poslovnim pregovorima budite otvoreni na kompromise. Moguće su nesuglasice sa nadređenima. Budite pažljivi u saobraćaju. Trigon Sunca sa Neptunom donosi vam bolji osećaj kako da se postavite u odnosima sa saradnicima. S druge strane kvadrat koji će Merkur praviti sa Jupiterom dovešće do neprijatnosti o poslovnim odnosima. Budite pažljivi u javnim nastupima. U drugoj dekadi meseca, 10. jula, Venera koja je vaš vladar, ulazi u znak Device gde je slaba i u padu. Ovo vas upozorava da izbegavate poslovne i finansijske rizike. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite oblastima zabave.

Venera će 14. jula praviti trigon sa Saturnom, što vam je pogodan datum za odlazak na odmor i putovanje u inostranstvo. U slučaju da niste iz nekog razloga u mogućnosti da odete na odmor, imaćete uspeha u kreativnim poslovima, u dizajnu i arhitekturi. 22. jula će Venera praviti sekstil sa Jupiterom i doneće vam uspeh u odnosima sa javnošću kao i mogućnost ostvarivanja dobitaka na polju novca. 26. jula Merkur kreće retrogradno i upozorava vas da se posvetite rešavanju administracije, posebno ako vam je nešto zaostalo nerešeno. Opozicija Sunca sa Marsom 27. jula doneće vam napete odnose sa nadređenima. Na polju novca imaćete uspeha kroz ulaganje u nekretnine. Izbegavajte nepotrebne troškove.

Nezaposleni Bikovi će imati povoljne mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima javnosti, kao i u administraciji i knjigovodstvu.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Venera početkom jula pravi kvadrat sa vašim Suncem, a Jupiter u Škorpiji opoziciju. Mogući su konflikti sa partnerom koji mogu dovesti do prekida veze ukoliko se ne reše problemi koje imate. Potrebno je da prihvatite partnera kao deo sebe koji odbacujete, jer je to jedini put za razrešenje problema. Obratite pažnju da ne očekujete previše od partnera.

Venera ulazi u znak Device 10.jula i pravi trigon sa vašim Suncem, što je povoljan period za pomirenje sa partnerom. Venera pravi trigon sa Plutonom 28.jula i omogućava pojačane strasti i uživanje u vezi. Period hedonizma je pred vama, iskoristite ga i uživajte. Uran se nalazi u znaku Bika što vama donosi korenite promene u životu.

Ako ste slobodni:

Novo poznanstvo sa razumnom i racionalnom osobom možete očekivati 10.jula kada Venera ulazi u znak Device i pravi trigon sa vašim Suncem. Ovo će biti veza zasnovana na poznavanju i ljubavi, bez prevelike idealizacije, što je mnogo bolje od pogrešnih zaljubljivanja. Bićete skloni da idealizuje partnera preko razumne mere kada započnete vezu, što bi moglo da donese i manja razočaranja. Strahovaćete da će odjednom doći do preokreta. Srećom, vaši strahovi biće bez osnova.

Stariji Bikovi će shvatiti da je i bez zaljubljivanja moguće imati i ljubav i strast, a sada je pravo vreme za to. Bićete u mogućnosti da sa osobom sa kojom se duže vreme viđate neobavezno otputujete zajedno na more i uživate.

Zdravlje

Venera koja vlada vašim poljem zdravlja će od 10. jula priolaziti kroz znak Device gde je slaba, pa će doći do pada vašeg imuniteta. Potrebno vam je više odmora. Najviše od svega obrtatite pažnju na zdravu i pravilnu ishranu. Izbegavajte pretarno izlaganje jakom suncu. U drugoj polovini jula će vaš imunitet biti ojačan. Moguće su probavne smetnje.

Kako vam je tokom jula važna pravila i zdrava ishrana, obavezno konzumirajte pšenične klice nekoliko puta nedeljno. Kao dodatak ishrani, možete koristiti i morske alge ili mekinje jer vam sve to omogućuje da se vaš organizam oslobodi štetnih materija. Izbegavajte pečeno meso, brzu hranu i konditorske proizvode. Pojačajte sveže voće i povrće i pijte dosta tečnosti.

Srećni brojevi
7, 16, 18, 23, 26

BLIZANCI

Posao

U prvoj dekadi jula Sunce će praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam dobitke. Vaše finansijsko stanje će se uvećati kroz proširivanje ponude poslovnih usluga. Sa nadređenima i kolegama ćete poboljšati odnose. U isto vreme će Merkur praviti opoziciju sa Marsom što će nepovoljno uticati na pregovore koji čak mogu i da se prekinu i propadnu. Budite pažljivi u saobraćaju, posebno ako se bavite prevozom robe i putnika na duže destinacije. 8. jula će Sunce praviti trigon sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere, što će vas činiti maštovitim i kreativnim. Uspećete da izbijete u prvi plan ako se bavite nekim vidom umetnosti, dizajna ili estrade. Uspeh vas očekuje i ako se bavite oblastima hemijske industrije. U drugoj dekadi jula Venera će ući u znak Device i Jupiter koji vlada vašim poljem posla će krenuti direktno. Biće vam lakše da ostvarujete planirate ciljeve jer ćete imati manje prepreka u pdnosu na raniji period. Obratite više pažnje na administrativni deo posla koji će zahtevati detaljniji pristup. Izbegavajte finansijske mahinacije i velike transakcije. U drugoj dekadi jula Sunce će praviti opoziciju sa Plutonom. Nekorektni potezi i poslovanje sa sumnjivim ljudima uz korišćenje nelegalnih kanala moglo bi vam naneti ozbiljne gubitke. Trigon Venere sa Saturnom će vam dati šansu da ostvarite stabilnije poslovanje i doneće vam siguran profit ako budete izbegavali rizike. 22. jula Venera će praviti sekstil sa Jupiterom. Imaćete podsticaj da pokrenete nove poslove, za šta biste mogli da dobijete subvencije. Opozicija Venere sa Neptunom vas upozorava da se čuvate prevara jer će neko pokušati da vas iskoristi, a to bi vam nanelo štetu i gubitke. Merkur će 26. juča krenuti retrogradno. Nailazićete na nesporazume i teškoće u poslovnim pregovorima. Nezaposleni Blizanci će nailaziti na promenljivu situaciju u nalaženju zaposlenja. Otići će na nekoliko razgovora za posao ali će nailaziti na veliku konkurenciju.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Venera ulazi u znak Device 10.jula i pravi kvadrat sa vašim Suncem što može dovesti do konflikata sa partnerom. Partner insistira na obraćanju pažnje na detalje, a vas to uopšte ne zanima, mislite da preteruje. Ukoliko želite da poboljšate odnos trebalo bi da razumete potrebe partnera i da se ne ponašate kao dete. Preuzmite svoje odgovornosti u vezi. Veza će se stabilizovati 14.jula kada Venera pravi trigon sa Saturnom i konačno počinje period zrelosti u vašoj vezi. Trebalo bi da radite na tome da vaša veza bude ono što je sigurno i stabilno i da prestanete da sumnjate u partnera. Krajem jula Venera će praviti trigon sa Plutonom. Mogli biste da odete zajedno na odmor i da se dobro provedete i uživate.

Ako ste slobodni:

Početkom jula biste mogli da se zaljubite, ali ćete već za nekoliko nedelja 24. jula kada će Venera biti u opoziciji sa Neptunom shvatiti da ste previše idealizovali partnera i da ste pogrešili, kao i mnogo puta do sad. Ne zalećite se previše, jer bi trebalo da malo uključite razum kada ulazite u vezu. Ako poslušate savet i potrudite se da realnije pristupite osobi u koju se zaljubite, imaćete više šansi da izbegnete neprijatna dešavanja i da uđete u prolaznu ali uzbudljivu vezu. Stariji Blizanci će patiti malo krajem meseca, ali će to dovesti do odluke da prestanete sa zaljubljivanjima i konačno nađete stabilnost. Prvo vi morate biti stabilni i smireni da biste našli sličnog partnera, jer samo slično privlači slično.

Zdravlje

Potrebno vam je da češće boravite u prirodi na čistom vazduhu. Biće vam osetljiva pluća, posebno na gradski smog. Više se krećite i praktikujte svamodnevnu šetnju ili džoging. To će vam održati fizičku kondiciju u formi. Plivanje će vam takođe koristiti za održavanje stabilnog zdravlja. U drugoj polovini jula kontrolišite češće krvni pritisak. Potrebna vam je ishrana koja sadrži više gvožđa. Paradajz možete konzumirati u većim količinama i svakodnevno i kao svež plod i u vidu ceđenog i prokuvanog soka. Možete ga začiniti origanom i maslinvom uljem. Ribu jedite povremeno, najbolje morsku. Izbegavajte meso, mleko i hleb, osim integralnog. Voće vam je neophodno, kao i vitamin B.

Srećni brojevi

2, 5, 11, 16, 20

RAK

Posao

Sunce koje prolazi kroz vaš znak praviće 5. jula trigon sa Jupiterom. Doći će do izražaja vaša kreativnost, što će vam omogućiti da se probijete i ostvarite napredak u razvoju aktuelnih projekata. Ispoljićete autoritet i rukovodeće sposobnosti, što će učvrstiti vaše poslovne odnose, a uspeh ćete postići u oblastima zabave, estrade i ugostiteljstva. Opozicija Merkura sa Marsom će se nepovoljno odraziti na vaše finansije. Izbegavajte ishitrene poteze na polju novca. Zbog neizmirenih dugovanja dolazićete u napete i neprijatne situacije sa poslovnim partnerima i saradnicima. Potrebno je da se potrudite da postignete kompromis i dogovor. 10. jula Venera ulazi u znak Device i vaše polje komunikacije. Kako je Venera u padu u Devici, moraćete da uložite više truda u poslovne pregovore i da se posvetite detaljima kada bilo šta dogovarate. 12. jula Sunce pravi opoziciju sa Plutonom, što će dovesti do komplikacija u odnosima sa poslovnim partnerima. Moglo bi da dođe i do raskida jedne saradnje, a to će vam naneti gubitke. Potrudite se da učvrstite odnose sa dugogodišnjim partnerima.

Venera će 22. jula praviti trigon sa Jupiterom. Iskoristite pogodnosti koje će vam se pružiti na polju novca. Isplatiće vam se ulazak u rizik ali samo ako je u razumnoj meri. Imaćete dobar osećaj za investicije.Obratite više pažnje na odnose sa saradnicima jer ćete na tom polju imati neočekivane teškoće. 26. jula će Merkur krenuti retogradno u vašem polju novca, što vam signalizira da je vreme da se posvetite rešavanju zaostalih dugovanja i drugih nerešenih finansijskih pitanja. 27. jula će Sunce praviti opoziciju sa Marsom koji vlada vašim poljem posla i karijere. kako je Mars retrogradan i prolazi kroz vaše polje platnog prometa, to će ukazati na slabiji obrt novca i naglašava još veću opreznost u finansijskim transakcijama.

Nezaposleni Rakovi će imati više sreće u nalaženju privremenih i sezonskih poslova. Najviše mogućnosti za zaposlenje ćete imati u oblastima ugostiteljstva.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Venera ulazi u znak Device 10.jula i pravi sekstil sa vašim Suncem, što ukazuje na podršku i pomoć partnera sa kojim ste u vezi. Pored toga Jupiter kreće direktno i pravi trigon sa vašim Suncem što bi još više moglo da učvrsti odnos sa partnerom. Moći ćete da se oslonite na partnera da će vas podržati u ostvarenju želja. Ostvarićete i jedan zajednički plan.

Druga polovina jula doneće vam više mogućnosti da ispunite zajedničko vreme sa partnerom zadovoljstvom, zabavom i prijatnom komunikacijom. Sekstil Venere sa Jupiterom 22. jula omogućiće vam ostvarenje nečega što od ranije priželjkujete ali za šta niste imali mogućnosti. Vaš partner će umeti da vas prijatno iznenadi i ostvariće vam jednu želju.

Ako ste slobodni:

U vaš život bi mogao iznenada da uleti ekscentrični partner, jer 12.jula Venera u Devici pravi trigon sa Uranom u Biku, što znači da ćete imati lepu avanturu od koje ne treba očekivati ništa ozbiljnije. Mada će trajati relativno kratko, avantura u koju uđete biće ispunjena pojačanim strastima, novim i zanimljivim iskustvima i zabavom. Prepustićete se partneru i iz te veze ćete uspeti da izvučete najbolje što možete. Moguće je zajedničko putovanje koje će vam ostati u lepom sećanju.

Stariji Rakovi će poželeti da nađu mir i stabilnost i partnera sa kojim je moguće nešto trajnije, jer već 14. jula Venera pravi trigon sa Saturnom. Neko novi će ući u vaš život i otvoriće vam vrata za ulazak u vezu koju dugo priželjkujete.

Zdravlje

Tokom jula će vaše zdravlje biti bolje u odnosu na prethodni period. Jupiter koji vlada vašim poljem zdravlja će krenuti direktno 10. jula, što će doneti porast vašeg imuniteta. Dobro bi vam došlo da odete na odmor u drugoj polovini jula. preporučuje vam se boravak na moru jer će vam morska voda blagotvorno uticati na organizam. Ishranu biste trebali da pojačate magnezijumom i većom količinom B i E vitamina. Preporučuje vam se da pijete više tečnosti. Osim vode, možete piti ceđene sokove. Izbegavajte gazirana pića, osim blago gazirane mineralne vode. Pojačajte unos voća, posebno onog koje sadrži vodu kao što su lubenice i ananas. Povrće konzumirajte sveže. Meso jedite umereno.

Srećni brojevi
1, 7, 12, 18, 24

LAV

POSAO

U prvoj dekadi jula imaćete miran period gde neće biti smetnji tokom realizacije vaših radnih zadataka. Prema drugima ćete ispoljavati više ljubaznosti i umećete da se istaknete na polju svojih delatnosti. Odnosi sa kolegama i naređenima biće korektni. Uspeh možete postići u oblastima menadžmenta i u svemu što je vezano za lepozu i dizajn. Dobar uspeh očekuje Lavove koji su po profesiji frizeri, kozmetičari i modni kreatori. U odnosma sa poslovnim partnerima može doći do prolaznih nesporazuma koje ćete uspeti da ublažite nalaženjem kompromisnih rešenja. 10. jula Venera ulazi u znak Device što je ujedno vaše polje novca. Kako je Venera slaba i u padu u znaku Device, biće potrebno da više pažnje obratite finansijskim planovima. Izbegavajte troškove koji nisu neophodni i prioritetni.Venera će praviti trigon sa Uranom i Saturnom, što će vam otvoriti nove kanale za ostvarivanje profita i delovaće stabilizujuće na vaše opšte finansijsko stanje. Pokretanje novih projekata i proširenje poslovne ponude, posebno u oblasti raznih vrsta usluga, doneće vam dobitke.

Venera će 22. jula praviti sekstil sa Jupiterom. Bićete u mogućnosti da sredite zaostale administrativne obaveze, što će vam pomoći da ubrzate napredak aktuelnih poslovnih projekata. Imaćete uspeh ako se bavite prometom nekretnina, administrativnim radom, knjigovodstvom ili ako ste vlasnik privatne agencije. 24. jula će Venera praviti kvadrat sa Neptunom i upozorava vas da se čuvate prevara i da izbegavate investicije ali i transakcije koje nisu pod garancijom i sadrže bilo kakve sumnjive elemente. 26. jula će Merkur krenuti retrogradno u vašem znaku. Vaš autoritet može da bude poljuljan ako budete previše naglašavali. Umesto toga poradite na razvoju veština koje vam nedostaju u poslovanju.

Nezaposleni Lavovi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima zabave ili lepote. Najviše šansi će imati Lavovi sa smislom za lepotu i dizajn.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Venera se nalazi u vašem znaku početkom jula što može doneti dosta strasti i uživanja u vezi. Partner želi puno pažnje što vam neće biti teško u ovom periodu. Venera ulazi u racionalni znak Device 10. jula kada ćete početi da razmišljate o praktičnim stvarima, a ne samo o strasti. Uspećete da ostvarite nešto što ste ranije započeli, a što se tiče domaćinstva.

Počećete sa pravljenjem planova za zajednički odmor sa partnerom što će vas još vise zbližiti. Posle odmora ćete poželeti da se posvetite nekim temama koje su vam zajedničke, a kojima iz nekog razloga ranije niste imali mogućnosti da se zajedno pozabavite. Vaša bliskost sa partnerom će biti bolje nego obično do kraja meseca, što će vas ispuniti srećom.

Ako ste slobodni:

Slobodni Lavovi će biti okrenuti novim avanturama posebno 12. jula kada Venera pravi trigon sa Uranom. Nećete želeti da se vezujete, jer vam ovako vise odgovara. Vreme je da iskoristite ovaj period, da se odmorite od posla i negde otputujete. Moguće je novo poznanstvo na kraćem putovanju, jer se Merkur nalazi u vašem znaku. Trebalo bi da nalazite više vremena za relaksaciju i zabavu. Prijalo bi vam da otputujete na more, gde biste mogli sresti novu ljubav.

Stariji Lavovi će provoditi više vremena zabavljajući se na svoj račun. Upoznaćete sredinom meseca osobu koja će vas privući svojom praktičnošću u svemu. Naći ćete dosta zajedničkih interesovanja, a moguć je i ulazak u novu vezu.

Zdravlje

Zdravlje će vam većim delom jula biti stabilno. Potrebno vam je više kretanja. Praktikujte bar dva do tri puta dnevno set fizičkih vežbi ili sportske rekreacije. Najviše bi vam prijalo planinarenje, pa bi odlazak na planinu na vikende ili odmor bilo blagotvorno po vaše zdravlje u celini. Biće vam osetljiva kolena i kičma, pa izbegavajte veće napore.

Ishrana bi trebalo da vam se sastoji od svakodnevnog, obaveznog lakšeg doručka. Možete da konzumirate pšenične, ovsene ili ječmene pahuljice sa dodatkom sušenog ali i svežeg voća, sa jogurtom ili voćnim sokom. Od povrća će vam prijati kupus, šargarepa i spanać. Umanjite hleb, grickalice i pečeno meso sa roštilja. Pijte što više tečnosti.

Srećni brojevi
5, 9, 14, 18, 23

DEVICA

Posao

U pvoj dekadi jula ailazićete na nesuglasice u odnosima sa kolegama na poslu. Merkur će 5. jula praviti opoziciju sa Marsom, što će izazivati napetosti u odnosima sa nadređenima, a potrebno je i da se čuvate nedobronamernih osoba koje će pokušati da izvuku korist za sebe na vašu štetu. Neko može manipulacijama pokušati da se nađe na vašem položaju, tako što će intrigama nastojati da uzurpira vaš autoritet i pouzdanost. 9. jula Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere praviće kvadrat sa Jupiterom što ukazuje na teškoće u poslovnim pregovorima, posebno onima koje ćete voditi diskretno. Najviše problema će vam predstavljati dogovor u vezi finansija i raspodele predviđene zarade. 10. jula Venera ulazi u vaš znak, gde je slaba, što će od vas zahtevati da više pažnje posvestite ličnom nastupu i poslovnim odnosima. 12. jula Sunce pravi opoziciju sa Plutonom. Izbegavajte rizične poslove. Moguć je raskid jedne saradnje. Trigon Venere sa Saturnom doneće vam stabilnije poslovanje i uspeh u oblastima zabave, dizajna, arhitekture i građevinarstva.

Venera će praviti sekstil sa Jupiterom 22. jula, a kako Venera vlada vašim poljem novca, ovo vam može doneti priliku za veće dobitke. Imaćete uspeha u pregovorima oko novog projekta, a dobici će vam dolaziti i kroz uspešne poteze u oblastima komunikacija, saobraćaja, putovanja i kroz berzu i investicione fondove. Na teškoće sa novcem nailazićete 24. jula zbog kvadrata Venere sa Neptunom. Sa jednim poslovnim partnerom imaćete nejasnoće vezano za finansijski deo posla, a u slučaju da dođe do raskida saradnje, bićete na gubitku. Merkur će krenuti retrogradno 26. jula u vašem polju tajni, pa je važno da pazite da konkurencija ne sazna vaše poslovne tajne. Finansijsko poboljšanje očekuje vas 28. jula.

Nezaposlene Device biće u mogućnosti da nađu posao koji će im doneti dobru zaradu i kojim će biti zadovoljne. Najviše šansi će imati u sektoru finansija i administracije.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Venera će 10. jula ući u vaš znak što će vas podstaći da više vremena posvetite traganju za nalaženjem novih zajedničkih interesovanja. Potrebno vam je nešto čime ćete osvežiti vašu emotivnu vezu. Uspećete da zainteresujete partnera za nove zajedničke ciljeve zahvaljujući trigonu Venere sa Uranom. Pružiće vam se neočekivana prilika za zajedničko putovanje.

Venera će 14. jula praviti trigon sa Saturnom, što će uneti više stabilnosti u vašu emotivnu vezu. Imaćete više mogućnosti za zabavu i lepe zajedničke trenutke uz voljenu osobu. Izbegavajte tajne i nekorektnost prema partneru. 24. jula će Venera praviti opoziciju sa Neptunom, što može dovesti do ozbiljnijih nesporazuma. To možete rešiti pristankom na kompromis.

Ako ste slobodni:

Pružiće vam se mnogućnost da uđete u skladnu vezu na duže staze. Upoznaćete nekoga ko će vas privući svojom ličnom stabilnošću i ko će sa vama imati dosta zajedničkog. 14. jula će Venera praviti trigon sa Saturnom, što će vam otvoriti mogućnost da se bliže upoznate sa vašom simpatijom i da započnete vezu. Bićete zaljubljeni i skloni da vašeg novog partnera uzdižete u nebesa. Budite realniji jer vaša očekivanja mogu da budu preterana, što može da vas optereti.

Nešto starije Device će dobiti šansu da započnu vezu sa osobom koju već duže vreme priželjkuju za emotivnog partnera. Vaša upornost i strpljenje će se konačno isplatiti. Nemojte da se previše opuštate, već opravdajte ukazano poverenje.

Zdravlje
U prvoj dekadi jula bićete osetljivi na promene vremena, što može izazivati glavobolje, pojačan umor i variranje krvnog pritiska. U slučaju pojačanih tegoba javite se svom lekaru radi pregleda. Izbegavajte preterano izlaganje suncu, posebno kada su velike vrućine. U drugoj polovini jula ćete biti više u pokretu. Prijaće vam plivanje kada ste u mogućnosti.

Vaša ishrana treba da se sastoji od lakših namirnica kao što su razne salate od povrća, kao i voćne salate. Konzumirajte krastavce, paradajz i papriku sa dodatkom maslina, feta sira i maslinovog ulja. Od voća će vam prijati lubenica, dinja, ananas i kivi. Meso konzumirajte kuvano i umereno. Izbegavajte kafu i alkoholna pića. Pijte mineralnu vodu.

Srećni brojevi
4, 7, 13, 18, 22

VAGA

Posao

Sunce koje prolazi kroz vaše polje posla i karijere praviće 5. jula trigon sa Jupiterom. Pratiće vas sreća u razvoju ranije započetih projekata u kojima ste u proteklom periodu nailazili na zastoje i teškoće. Uspećete da nadoknadite izgubljeno vreme i da postignete rokove za koje ste imali utisak da ćete morati da ih prolongirate. To će vam doneti bolju zaradu. U odnosima sa saradnicima doći će do nesuglasica. Izbegavajte da ulazite u rizične i neproverene poslove u kojima nemate dovoljno iskustva. 8. jula će Sunce praviti trigon sa Neptunom. Imaćete pojačanu intuiciju i umećete da u pravo vreme povučete potez koji će vam omogućiti da rešite svaku teškoću koja vam se nađe na putu. Vaše kreativne sposobnosti će doći do pojačanog izražaja. Uspeh vas očekuje u poljima zdravstva, zabave i usluga. Merkur će praviti kvadrat sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju novca, pa je važno da pazite na poteze i odluke koje se tiču investicija i rukovanja novcem. Venera ulazi u znak Device 10. jula. Posvetite se onim poslovima koji zahtevaju smisao za detalje i preciznost .

Sunce će 12. jula praviti opoziciju sa Plutonom. Mogući su gubici i zastoji koji će biti izazvani jednostranim raskidom saradnje jednog od učesnika u zajedničkom poslu, što će zahtevati od vas da se reorganizujete i nađete rešenje kako ne biste bili na gubitku. Jedan dugogodišnji poslovni partner će vam priskočiti u pomoć. Vaš vladar Venera će 22. jula praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam dati dobar osećaj za rukovanje novcem i ostvarićete dobitke. Ulazak Sunca u znak Lava daće vam šansu da preuzmete vodeću ulogu u timskom radu i okupite ekipu pouzdanih saradnika. 27. jula ćete raskinuti saradnju sa jednim preduzećem gde više nemate očekivane koristi, nakon što nađete sigurnu zamenu na duži rok.

Nezaposlene Vage će pokazati svoje veštine u pregovaranju i komunikaciji, pa će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima informacija, medija ili prodaje.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini jula je neophodno da se dogovorite sa partnerom u vezi zajedničkih planova i raspodele kućnih i porodičnih obaveza. U vezi toga nećete postići dovoljno saglasnosti i može da dođe i do nesuglasica. Potrebno je da budete otvoreni na naleženje zajednički prihvatljivih rešenja. Partner će biti sklon da se povlači i delovaće vam sumnjivo.

Druga polovina jula će vam doneti mogućnosti za rešenje zahvaljujući sekstilu Venere sa Jupiterom. Unećete iskrena osećanja, čime ćete razoružati partnera i uspeti da ga nagovorite da se složi sa vašim planovima. Ti planovi uključuju i odlazak na zajednički odmor i putovanje gde ćete moći da se posvestite jedno drugome, a uživate i popravite vaš odnos.

Ako ste slobodni:

Počela je sezona godišnjih odmora i putovanja, pa ste i vi zainteresovani da sa nekim odete na more ili neku turističku destinaciju gde možete da uživate u lepom vremenu i provodu. Iznenadiće vas sredinom jula poziv od jednog poznanika da mu se pridružite na putovanju. Osim vas dvoje, biće tu još osoba koje poznajete, čak i jedan ili dvoje vaših bliskih prijatelja. Prihvatićete poziv, dobro ćete se provesti, a ulazak u novu vezu je vlo lako moguć. Pratiće vas sreća.

Starije Vage će delovati razočarano u prvoj dekadi jula jer će im se činiti da nema ništa novo u njihovom ljuavnom životu. Već od sredine meseca očekuju vas uzbudljivi događaji koji će vas uvesti u strasnu ljubavnu avanturu, a moguće i u vezu.

Zdravlje

Prva polovina jula vam je pogodna za odmor i odlazak na more i u prirodu. Sunce, morska voda i morska klima će vam prijati da se regenerišete i obnovite energiju. Više odmora, šetnje, plivanja i lakše rekreativne vežbe ojačaće vaš imunitet. U drugoj polovini jula bićete osetljivi, pa su moguće alergijske reakcije, hormonski poremećaji i urogenitalne tegobe.


Prijaće vam lakša hrana koja treba da se sastoji od svežeg povrća, kao što su kupus, blitva, keleraba i celer. Sirevi će vam prijati, posebno tvrdi sirevi kao trapist, ali isto tako i feta sir. Voćne salate konzumirajte svakodnevno ako ste u prilici. Umanjite unos testenina, mesa, konditorskih i suhomesnatih proizvoda. Pojačajte unos meda, vitamina C i magnezijuma.

Srećni brojevi
8, 14, 17, 20, 15

ŠKORPIJA

Posao

U prvoj dekadi meseca. 5. jula, Sunce koje vlada vašim poljem posla i karijere praviće trigon sa Jupiterom koji se nalazi u vašem znaku. Ukoliko ste planirali odlazak na godišnji odmor, ovo vam je vrlo povoljan period jer vam je ujedno povoljan dan za putovanje na duže relacije. Ako ne planirate odmor, imaćete uspeha u poslovanju sa inostranim preduzećima, kao i ako se bavite trgovinom robom iz uvoza. Uspeh vas očekuje i ako se nalazite na rukovodećem položaju i u poslovima koji su povezani sa finansijama, putovanjima, trgovinom na veliko i obrazovanjem. Merkur koji prolazi kroz vaše polje posla praviće opoziciju sa Marsom, što će vam doneti teškoće u odnosima sa nadređenima jer se nećete slagati sa njihovim zahtevima. Budite otvoreni na nalaženje kompromisa. Sunce će praviti trigon sa Neptunom 8. jula, što će pojačati vašu kreativnost i doneće vam priznanja za jedan vaš projekat, a to može da vam donese i finansijsku podršku. Napredak vas očekuje i ako se bavite oblastima zabave i ugostiteljstva. Pripazite na troškove i bolje se organizujte na polju novca.

U drugoj dekadi jula Jupiter će krenuti direktno, pa ćete dobiti više motivacije i bićete efikasniji u ostvarivanju planiranog. 12. jula će Sunce praviti opoziciju sa Plutonom, što će otežati poslovne pregovore. Budite spremni na ustupke drugoj strani. Na teškoće ćete nailaziti u oblastima saobraćaja, trgovine i u razmeni informacija. 22. jula će Venera praviti sekstil sa Jupiterom. Srećne okolnosti će vam doneti finansjske dobitke. To će vam pomoći da nadoknadite veće izdatke koje ste imali u prethodnom periodu. Sunce će ući u znak Lava i vaše polje posla odakle će praviti kvadrat sa Uranom i opoziciju sa Marsom u trećoj dekadi jula. Ovo nije pogodno vreme za započinjanje novih poslovnih projekata.

Nezaposleni Škorpioni će imati više uspeha u nalaženju privremenih i honorarnih poslova nego što će uspeti da dobiju stalno zaposlenje.

Ljubav

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini jula bićete u mogućnosti da ostvarite jedan važan zajednički cilj što će vas zbližiti i učvrstiti vašu vezu sa voljenom osobom. Više vremena ćete moći da izdvojite za društveni život. Posećivaćete zajedničke prijatelje, izlazićete na društvene događaje, priredbe, koncerte i slično. To će vam omogućiti da upoznate nove i zanimljive ljude.

U drugoj polovini jula Venera će praviti sekstil sa Jupiterom koji se nalazi u vašem znaku, što će vas činiti velikodušnim i punim podrške tamo gde to bude zatrebalo vašem partneru. Budite pažljivi kada se radi o zabavi i izlascima sa prijateljima jer bi neke sitne laži i skrivanja istine mogle da dovedu do nesuglasica, zbog kvadrata Venere sa Neptunom.

Ako ste slobodni:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi ulazi 10. jula u znak Device gde je slaba i u padu. To će vam otežavati da se otvorite za nešto što bi unelo potrebne promene u vaš ljubavni život. Bićete skloni neosnovanim strahovima. Posebno ćete imati predrasude o osobama koje vas budu privukle. Imaćete primedbe i na sopstveni izgled i postaćete previše sitničavi. Na sreću, 22. jula srećne okolnosti će vam otvoriti vrata da započnete novu vezu sa osobom koja će vas osvojiti.

Stariji Škorpioni će biti u mogućnosti da izađu iz monotonije koja će ih obuzimati kada budu upoznali osobu koja će ih privući svojim šarmom. Važno je da izbegavate da tu osobu previše idealizujete jer ćete biti skloni da to činite.

Zdravlje

Početak jula doneće vam česte promene raspoloženja, pojačanu nervozu i pojačanu osetljivost na stres. Budite pažljivi u rukovanju oštrim alatom jer možete da se povredite. Biće vam osetljiv želudac, zglobovi i krvni pritisak će vam biti nizak. U drugoj polovini jula ćete imati pojačan imunitet. Prijaće vam da se više krećete i da više vremena provodite u prirodi.

Obratite posebnu pažnju na ravnomernu ishranu. Obroke rasporedite tako da dnevno imate više obroka, pet do šest, sa manjom količinom hrane. Svakodnevni konzumirajte sveže voće, kao što je lubenica, kajsija, breskva i banana. Salate od povrća vam se preporučuju sa dodatkom feta sira. Izbegavajte meso sa roštilja i brzu hranu prženu na ulju.

Srećni brojevi
6, 9, 12, 15, 21

STRELAC

Posao

Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere će u prvoj dekadi jula praviti izazovne aspekte. Očekuju vas nesuglasice sa nadređenima. Budite pažljivi u saobraćaju 5. jula. Ako učestvujete u poslovnim pregovorima spremite se na to da će biti teški i neizvesni. Bez ustupaka nećete uspeti da dođete do željenog ishoda. Ishod će svakako biti manje isplativ nego što očekujete. 9. jula će Merkur praviti kvadrat sa Jupiterom, što će vam doneti teškoće i u poslovima koji su povezani sa institucijama zatvorenog tipa, kao što su zdravstvene i administrativne ustanove. Nailazićete i na razne intrige od strane vaših konkurenata ali i pojedinih kolega koji žele da vas preteknu i nekorentnim metodama se okorist ena vašu štetu. 10. jula Venera ulazi u znak Device i u vaše polje posla. Kako je Venera slaba u znaku Device, biće potrebno da se više trudite i da više pažnje pridajete detaljima, što nije vaša jača strana. 12. jula Sunce pravi opoziciju sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju finansija. Sukobi interesa dovešće do raskida jednog posla, što će vam naneti gubitke.

Stabilnije finansije će vam doneti trigon Venere sa Saturnom. Ostvarićete napredak u realizaciji jednog dugoročnog poslovnog projekta. U drugoj polovini jula vam je povoljan period za odlazak na godišnji odmor. Ako ne budete išli na odmor imaćete miran period bez značajnih dešavanja i bavićete se rutinskim aktivnostima. 26. jula će Merkur krenuti retrogradno, što vas upozorava da nije povoljno vreme za odlazak na duga putovanja i za saradnju sa inostranim preduzećima. Opozicija Sunca sa Marsom 17. jula donosi vam teškoće u saobraćaju i nesuglasice u komunikaciji. Od 28. jula imaćete povoljan period za ostvarivanje poboljšanja na polju finansija. Uvećaćete saldo na računu do kraja meseca.

Nezaposleni Strelčevi će dobiti ponudu od poslodavca da se dokažu u probnom periodu. Najviše mogućnosti za dobijanje posla imaće u oblastima usluga.

Ljubav

Ako ste u vezi:

U prvoj dekadi jula nailazićete na ozbiljnije nesuglasice sa voljenom osobom zbog opozicije koju će Merkur praviti sa Marsom. Ako planirate zajednički odlazak na odmor i putovanje, nećete se složiti oko destimacije ali i cene aranžmana. Važno je da budete spremni na kompromis. Tako ćete naći način da na kraju ipak otputujete i lepo se provedete.

Druga polovina jula vam donosi period opuštenosti kada ćete moći da više vremena provodite zajedno i da se zabavljate. Više ćete da da posećujete razne društvene događaje, idete zajedno u bioskop, na koncerte i na mesta gde možete zajedno da uživate. Merkur kreće retrogradno 26. jula, pa će biti potrebno da se potrudite da ispunite neispunjena obećanja.

Ako ste slobodni:

Vaši pokušaji da osvojite jednu osobu koja vas duže vremena privlači doživeće neuspeh u prvoj dekadi jula, što će vas jedno vreme činiti povučenim i razočaranim. Već od druge dekade jula jedan prijatelj će vas upoznati sa osobom koja će vam već na prvi pogled delovati zanimljivo jer će na vas ostaviti prijatan utisak svojom inteligencijom i duhovitošću. Počećete da se češće viđate, zatim da izlazite zajedno i dio kraja jula bićete u prilici i da započnete emotivnu vezu.

Nešto stariji Strelci će primetiti kako jedan kolega sa posla počinje da ih posmatra sa simpatijom i kako im šalje signale koji su potpuno jasni. Poziv na zajednički izlazak bi bilo mudro da prihvatite. Neko iz prošlosti pojaviće se krajem jula.

Zdravlje

Vaše zdravlje će većim delom jula biti stabilno. Važno je da održavate dobru kondiciju i da vodite računa o zdravoj i pravilnoj ishrani. Prijaće vam fizičke aktivnosti koje uključuju jače napore, kao i odlazak na planinarenje ili rafting na nekoj od reka. U trećoj dekadi jula bićete podložni hormonskim smetnjama i meteoropatskim tegobama.

Konzumirajte više voća, voćnih sokova i mineralne vode. Potrebno je da izbegavate masnoće, teško svarljivu hranu, pečeno meso sa roštilja, kao i da umanjite unos kofeina. Izbegavajte i alkoholna pića. Potrebno vam je više A i B vitamina. Od povrća će vam prijati salata, šargarepa i paradajz. Slatkiše možete uzimati u umerenim količinama, posebno sladoled.

Srećni brojevi
3, 8, 13, 15, 21

JARAC

Posao

U prvoj dekadi jula Sunce pravi trigon sa Jupiterom. Ostvarićete efikasniju saradnju sa poslovnim partnerima i spoljnim saradnicima, kao i sa nadređenima. To će vam doneti dobitke, a bićete u mogućnosti i da ostvarite uspon u karijeri. 5. jula Merkur pravi opoziciju sa Marsom kroz vaša polja novca i platnog prometa, što će se nepovoljno odraziti na vaše finansijsko stanje. Izbegavajte ishitrene poteze i nepotrebne troškove. Imaćete dobar osećaj za poslovne pregovore zahvaljujući trigonu Sunca sa Neptunom. U odnosima sa saradnicima doći će do napetih odnosa zbog nerešenih finansijskih obaveza, što možete rešiti jedino nalaženjem zajednički prihvatljivog rešenja. 12. jula će Venera praviti trigon sa Uranom, što će vam doneti uspeh kroz realizaciju jedne plodne ideje, posebno ako se bavite kreativnim poslom ili oblastima zabave. 14. jula će Venera praviti trigon sa vašim vladarem Saturnom, što je pogodno vreme da odete na godišnji odmor i na putovanje na duže relacije, u inostranstvo, ako ste planirali. Poslovi će vam se odvijati stabilno. Venera će praviti sekstil sa Jupiterom 22. jula. Imaćete dobitke preko timskog rada i kroz kontakte sa inostranim partnerima, obrazovnim institucijama i ljudima koji su visokoobrazovnog profila i koji su stručnjaci u svojim oblastima delatnosti kao što su profesori na univerzitetu i inženjeri. Opozicija Venere sa Neptunom doneće vam 24. jula teškoće u saobraćaju i u pregovorima koji vbeć duže vreme traju oko novih poslovnih projekata. Biće vam teško da usaglasite stavove sa drugom stranom. Čuvajte se pokušaja obmane. Merkur će krenuti retrogradno 26. jula, što je signal da je vreme da se pozabavite rešavanjem zaostalih dugovanja i ostalih nerešenih finansijskih obaveza.

Nezaposlenim Jarčevima će se pružiti mogućnost da se zaposle kao saradnici u prodaji robe koja je inostranog porekla, a koja je povezana sa kozmetikom i proizvodima za higijenu.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Prijaće vam da sa voljenom osobom odete na putovanje tokom prve polovine jula. To ne mora da bude zajednički godišnji odmor, već i odlazak na neku turističku destinaciju vikendom. Odlazak na planinu, jezero, u prirodu svakog vikenda prijaće i vama i partneru da se opustite i više vremena posvetite jedno drugom. To će pojačati vašu bliskost.

U drugoj polovini jula imaćete ideje kako da vaše zajedničke trenutke sa partnerom učinite zanimljivim. Zainteresovaćete partnera za kreativne zajedničke aktivnosti i za neke sitnice koje će popuniti ostvarenje nečega što vam je u ovom trenutku iz nekog razloga nedostupno. Komunikaciju sa partnerom ćete poboljšati. Uspećete da ostvarite nešto što ste odlagali.

Ako ste slobodni:

Izlasci sa zajedničkim prijateljima postaće vam monotoni već u prvoj polovini jula. Uvidećete da se ništa ne menja i da već duže vreme ne uspevate nikog novog i zanimljivog da upoznate. Ako se odlučite da otputujete na more ili negde u inostranstvo, tamo ćete biti u pruilici da upoznate nekog ko će vas privući vrlo snažno i neodoljivo. Avantura u koju ćete ući i koja vas ispuniti može da se pretvori u vezu na daljinu. To može da pokrene vaš život u novom pravcu.

Nešto stariji Jarčevi će pažljivo isplanirati kako da osvoje osobu koja im se dopada. U ostvarenju vaše želje poslužiće vas srećne okolnosti. Pazite da se ne opustite na korak do uspeha. Vaša simpatija voli iskren nastup. Nova veza je na pomolu.

Zdravlje
Prva dekada jula donosi vam opasnost od povreda. Bićete napeti i osetljivi na stres. Biće vam osetljivi grlo. Pri velikim vrućinama izbegavajte da pijete previše hladnu vodu ili sokove jer bi moglo da dođe do upale grla. U drugoj polovini jula prijaće vam svakodnevne fizičjke aktivnosti i sportska rekreacija, biciklizam, plivanje i duže šetnje u prirodi.

Zbog velikih vrućina konzumirajte uglavnom lakšu hranu kao štio je sveže povrće, salate od povrća sa dodatkom maslina i mladog sira. Prijaće vam spanać, grašak, brokoli, prokelj i svež kupus. Meso jedite umereno. Pojačajte unos ribe, većinom morske. Voće možete uzimati u većim količinama, naročito dinju. Izbegavajte slatkiše, osim sladoleda. Pijte više vode.

Srećni brojevi
4 , 7, 15, 18, 24

VODOLIJA

Posao

Sunce će 5. jula praviti trigon sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Ostvarićete napredak u razvoju aktuelnih poslovnih planova, pri čemu ćete imati dobru koordinaciju i saradnju sa radnim kolegama, a uspećete i da obezbedite potrebna materijalna i finansijska sredstva koja ste duže vreme pokušavali da obezbedite uz smetnje i zastoje. Sada ćete uspeti da prevaziđete teškoće. Merkur će praviti opoziciju sa Marsom koji se nalazi u vašem znaku, što će vam doneti napetosti u odnosima sa nadređenima i sa jednim poslovnim partnerom. To može dovesti do raskida saradnje. Potrudite se da postignete kompromis. 9. jula će Merkur praviti kvadrat sa Jupiterom što će se nepovoljno odraziti na saradničke odnose. Teškoće će nastati u vezi dogovora o raspodeli profita sa saradnicima. Venera će 10. juna ući u znak Device i vaše polje platnog prometa. Kako je Venera slaba i u padu u Devici, biće potrebno da se potrudite oko rešavanja zaostalih dugovanja. Jupiter će krenuti direktno. To će vam doneti brži razvoj poslovnih planova, bez zastoja.

U drugoj dekadi jula imaćete uspeh u pregovorima iza zatvorenih vrata. Izbegavajte promet novca nelagalnim kanalima jer biste mogli imati gubitke. 22. jula će Venera praviti sekstil sa Jupiterom. Uspećete da rešite veći deo vaših dugovanja, a kroz ranije investicije ćete ostvariti bolji profit od očekivanog što će znatno uvećati saldo na vašem računu. Bićete u mogućnosti da ubzate ostvarenje aktuelnih ciljeva jer ćete imati dovoljno novca na računu. 24. jula će Venera praviti opoziciju sa Neptunom. Čuvajte se prevara i izbegavajte nelegalne tokove novca jer biste mogli pretrpeti gubitke. Merkur će krenuti retrogradno 26. jula. Usmerite se ka rešavanju zaostalih pitanja u odnosima sa poslovnim partnerima.

Nezaposlene Vodolije će najviše mogućnosti da dobiju novi posao imati u oblastima javnosti i pravosuđa. Takođe će dobiti šansu da se pokažu honorarno kao prodavci, što im može doneti dobru zaradu.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi i braka praviće 8. jula trigon sa Neptunom. Počećete da pokazujete više nežnosti prema partneru kao i romatnočne sklonosti. To će vašeg partnera oduševiti i doneće vam prijatne zajedničke trenutke. Bićete u mogućnosti da otputujete zajedno na odmor. Izabraćete neku egzotičnu destinaciju koja vas oboje privlači.

U trećoj dekadi jula Sunce će praviti kvdrat sa Uranom i opoziciju sa Marsom, što će dovesti do iznenadnih porodičnih nesuglasica. Napetosti koje će iz toga proizići, mogu prouzrokovati svađu između vas i voljene osobe i ozbiljno narušiti vaš odnos. Budite otvoreni na nalaženje zajednički prihvatljivih rešenja. Izbegavajte da namećete svoje stavove.

Ako ste slobodni:

Početak jula biće za vas dosta dinamičan i ispunjen mogućnostima za avanturu. Zbližićete se sa osobom koja vas privlači ali osim slaganja u seksu, nećete pronaći ništa drugo što možete da delite kao zajednička interesovanja, a u mnogo drugih stvari ćete imati suprotna mišljenja. To će vas navesti da potražite nekog s kim ćete se bolje slagati. Druga polovina jula doneće vam slična iskustva. Ovog puta opet kraća avantura i razilazak jer će postojati samo strasti bez emocija.

Nešto starije Vodolije će ući u komplikovanu vezu sa nekim ko ih snažno fizički privlači, ali ko je kao partner prilično zahtevan i egoističan. U slučaju propasti ove veze, krajem jula neko od bivših partnera poželeće da obnovite vezu.

Zdravlje

Potrebno je da se više krećete i da praktikujete svakodnevne lakše i rekreativne fizičke vežbe, kao i psihofizičku relaksaciju. Tako će vaše zdravlje biti u dobroj formi. Osetljivi će vam biti želudac i mokraćni kanali. Zbog toga je važno da vodite računa o zdravoj ishrani. Moguće su povremene migrene i nizak krvni pritisak. Prijaće vam plivanje.

Ishrana treba da vam se sastoji od ugljenih hidrata koji se sadrže u biljkama čiji se koren koristi za ishranu. To su šargarepa, peršun, celer i keleraba. Grašak i pasulj možete uzimati umereno, kao i integralne žitarice. Meso takođe uizmajte umereno, a izbegavajte da ga pečete na ulju i roštilju. Uzimajte više voća, tečnosti, magnezijum i vitamin E.

Srećni brojevi
3, 5, 11, 16, 20

RIBE

Posao

Sunce pravi 5. jula trigon sa Jupiterom koji vlada vašim poljem posla i karijere, a koji prolazi kroz vaše polje putovanja. Prva dekada jula vam je zbog toga pogodna za odlazak na godišnji odmor i za putovanje u inostranstvo. U slučaju da ne planirate odmor u ovom mesecu, imaćete uspeha ako se bavite oblastima zabave, estrade i kreativnim delatnostima. Opozicija merkura sa Marsom vas upozorava da se čuvate spletki jer ćete biti na meti nedobronamernih osoba koje žele da vas glasinama koje će širiti kompromituju i dođu na vaše radno mesto. Imaćete napete odnose sa nadređenima. 10. jula će Venera ući u znak Device gde je slaba. Kako će Venera ujedno biti u vašem polju javnosti, budite pažljivi u javnim nastupima i obratite više pažnje poboljšanju odnosa sa poslovnim partnerima. Sunce će praviti opoziciju sa Plutonom što će se nepovoljno odraziti na vaše saradničke odnose. U slučaju raskida sa jednim saradnikom možete pretrpeti gubitke. Izbevagajte rizične poteze na finansijskom polju i ne ulazite u poslove u kojima nemate dovoljno iskustva.

Venera će 14. jula praviti trigon sa Saturnom, što će vam omogućiti da učvrstite saradničke odnose, kao i da ostvarite napredak u svim poslovima koji se obavljaju timski. 22. jula ća Venera praviti sekstil sa Jupiterom što će vam doneti mogućnost za napredak u karijeri, kao i za dobitke kroz javne nastupe i trgovinu inostranom robom. Ako se bavite turizmom imaćete bolju zaradu od očekivane. Opozicija Venere sa Neptunom 24. jula donosi vam teškoće u odnosima sa jednim poslovnim partnerom i mogli bi doći do raskida partnerstva. Merkur će 26. jula krenuti retrogradno. Bićete zaokupljeni nastojanjima da poboljšate vaše poslovne usluge i da rešavate zastoje na koje ćete nailaziti u tom delu posla.

Nezaposlene Ribe će pokazati veštinu u uslugama koje su vezane za lepotu i dizajn, što im može u tim oblastima dati priliku za novo zaposlenje.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Prva dekada jula će biti za vas stresna jer nećete uspeti da se složite sa voljenom osobom oko zajedničkih planova. Najviše nesuglasica možete imati ako planirate odlazak na zajedničko putovanje. Jedino je moguće da potražite zajednički prihvatljivo rešenje. Izbegavajte laži i skrivanje istine, kao i da vašem partneru bilo šta radite nekorektno iza leđa.

Uspećete da rešite nesuglasice i da vašu vezu dovedete u potreban sklad do sredine meseca. Imaćete više vremena za druženje sa zajedničkim prijateljima, kao i za razne druge društvene aktivnosti koje će vam ispuniti vreme. 26. jula će Merkur krenuti retrogradno. Biće potrebno da poradite na onome što duže vreme stvara nesklad u vašoj emotivnoj vezi.

Ako ste slobodni:

Početkom jula ćete biti skloni da često menjate raspoloženja. Na prvi pogled ćete biti skloni da se sa nekom osobom oduševite i poželite nešto više, da biste nakon kraćeg vremena primetili nešto što vam ne odgovara u njenom ponašanju, držanju i razočarali se. U drugoj polovini jula ćete upoznati nekog s kim ćete naći dosta zajedničkih interesovanja. Možete dobiti i poziv na zajedničko putovanje. Krajem meseca pozvaće vas bivši partner sa predlogom da se vidite.

Nešto starije Ribe će biti neodlučne da li da prihvate poziv na zajednički izlazak od strane osobe koja im se duže vreme udvara. U igri je jeoš neko ko vam se dopada. Imaćete više šansi kod prvog udvarača. Otkrićete da vam on više prija.

Zdravlje

U prvoj dekadi jula bićete puni energije i svakodnevno u pokretu. Prijaće vam da se bavite sportom, svakodnevnom šetnjom, da odete povremeno na plivanje, čak i na planinarenje, a dobro bi vam došla i vožnja bicikla ili rolera s vremena na vreme. U drugoj polovini jula bićete osetljivijeg zdravlja. Variraće vam krvni pritisak i imaćete osetljivu probavu.

Ishrana bi trebalo da vam sadrži što više voća kao što su dinje i lubenice, ali i kajsije, breskve i smokve. Od povrća uglavnom konzumirajte spanać, kelerabu i peršun. Krompir kuvajte i uzbegavajte da ga pečete na ulju. Umereno uzimajte ribu i morske plodove. Izbegavajte brzu hranu, kofein, alkoholna pića i ljutu hranu. Pijte više mineralne vode.

Srećni brojevi
7, 12, 15, 18, 26

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu