NEDELJNI HOROSKOP: Ovaj znak konačno čeka ISPUNJENJE SNA! Evo ko treba da se čuva LOPOVA! - iKragujevac


Svaštara

Evo šta su vam zvezde namenile od 6. do 13. novembra!

OVAN

Mislite na novac. Računate na saradnju sa Bikom koji bi pomogao oko finansija i daljih ulaganja. Budite oprezni možete imati problem oko potpisivanja jednog važnog dokumenta. Partner sa kojim živite nije zadovoljan vašim ponašanjem.

Čuvajte se rizičnih situacija poput prepirka i nekih dokazivanja poverenja za koje vi generalno i niste vezani. Obratite pažnju u saobraćaju.

BIK

Dobar unutrašnji osećaj vas vodi na pravi put kojim želite da idete. Bikovi koji imaju nove ideje i planove mogu da ostvare i sa manjim novcem koji raspolažu. Moraćete da se konsultujete sa Blizancima jer oni znaju pravi put da pronađu za poslove koji vama odgovaraju.

Slobodan Bik može da se poveže sa jednim Jarcem preko prijateljskih veza. Bik u braku ili vezi nema mnogo nekog interesovanja za ljubavni život jer ga muče pravna pitanja, pravni problemi. To je nešto što morate da prebrodite. Čuvajte se padova. Ostajete bez koncentracije, često.

BLIZANCI

Potrebno je da se okrenete kompromisima. Niste preterano zadovoljni, zbog toga, jer smatrate da možete sami da uradite velike poslove. Mnogima "bodete oči" svojim radom i harizmom pa sve može u jednom trenutku da se izvitoperi. Čuvajte se, još uvek je vaš vladar Merkur u retro fazi. Mnogi od vas koji rade u velikim kompanijama mogu da imaju problem sa direktorom ili supervizorom.

Blizanci u braku imaju dobru nedelju da što manje vremena provode u kući. Oni koji traže svoju idealnu polovinu mogu je naći, pod uslovom da ne traže predugo i previše od te osobe. Strahovi narušavaju imunitet.

RAK

Bik će vam biti primamljiv i vrlo naklonjen emotivno. Pazite da se ne upustite u vezu sa Blizancima koji mogu da vas svojim šarmantim pričama zavedu pa ostave. Poznanstva ćete svakako steći u društvu osoba koja su u vašem okruženju. Rak u braku može da ima manji problem sa partnerom oko finansija.

Zbog toga morate da se obratite nekome od svojih ne samo saradnika već i prijatelja. Oni su uvek pored Vas kada je to najpotrebnije. Preispitivaćete neke svoje odluke koje ste doneli. Potiskivanje emocija donosi zdravstveni problem.

LAV

Raspoloženi ste i nemate nekih većih problema. Novac vam je uvek prioritet ali ove sedmice računate na partnera sa kojim živite i koji može da vam pomogne. Zajednički planovi su uvek dobro došli i plodotvorni. Od petka računajte na poslovnu saradnju sa Rakom. Pokazaće vam kako da budete opušteniji u donošenju nekih odluka koje su povezane sa vašim unutrašnjim bićem.

Lav koji je slobodan ima susret sa jednom Vodolijom koja ga intrigira već duži period. Zdravstveno ste dobro i nemate većih problema.

DEVICA

Odlična nedelja za nove projekte, istraživače koji žele neke svoje ideje, inovacije da prezentuju. Morate da se pripazite baš kao i Blizanci retro Merkura koji traje i dalje. Čuvajte se krađe ideja, dokumenata. Ovo se pre svega odnosi na Device druge dekade.

U ljubavnom odnosu imate povlastice od osobe sa kojom živite. Sve vam oprašta. Morali biste da pripazite na ponašanje. Niko neće preterano da trpi takvu energiju. Ukoliko ste sami onda se pričuvajte svojih unutrašnjih želja i nadanja koje mogu biti nerealne, previše idealistične, iluzija blokira. Bavite se sportom, trenirajte.

VAGA

Potrebne su vam razne spekulacije. Vi ste inače vešta osoba kada treba nešto da improvizujete. Da biste zaradili više novca moraćete da se potrudite više oko nekih novih metoda rada ukoliko ste u nekoj većoj kompaniji. Ako radite samostalno onda ste svakako okrenuti sebi, svojim veštinama. Ovoga puta koristite pragmatičnost ne toliko kreativnost koja je vama svojstvena.

Vage u vezi su stabilne. Nemate problem sa osobom sa kojom duži period delite misli i emocije. Ako ste u braku onda se posvetite porodici, više. Dobro se osećate zdravstveno i nećete da se bavite ni u mislima nekim teškim temama.

ŠKORPIJA

Pazite sa kim ste u poslovnom odnosu. Moguće su pogrešne prognoze, procene. Pogrešna saradnja sa osobama koje su zavisnici od novca ili im je ceo svet samo u novcu mogu da naruše kredibilitet jednog ponosnog i mudrog Škorpiona. Takođe, takvi saradnici mogu da vas uvuku u neki posao koji nije profitabilan.

Emotivno takođe morate da pazite. Osoba sa kojom ste u vezi, braku ima tendenciju da ode od Vas. Verovatno je opterećujete svojim poslom ili preteranim ljubomorisanjem. Škorpija koja traži svoju dušu može je pronaći pored jedne Device. Zdravstveno pazite na psihu.

STRELAC

Dobra energija vas vodi na daleki put koji ste toliko planirali i pre novogodišnjih praznika. Sada očekujte ispunjenje tog sna. Naići ćete na dobar prijem i pre svega što je najvažnije bićete uvučeni u nekakav oblik edukacije, što će vam dobro doći za dalji pristup poslu. Nije potrebno da se preopterećujete novcem jer ćete dobro zarađivati.

Ukoliko ste u nekoj novoj ljubavnoj vezi, očekujte podršku osoba koje su vam bliske, prijatelji, rodbina, porodica… Ako ste u braku sa Škorpijom onda ste na putu da se raziđete. Ukoliko je brak sa Vodolijom ni tu nisu sjajne prognoze, sem da se postavite prijateljski, jedan prema drugom. Zdravstveno ste dobro.

JARAC

I Vi ste negde još uvek pod pritiskom tog retro Merkura. Kako vam okupira drugo polje finanasija možete biti blokirani da zaradite ili čekate neku isplatu duži period. To je sve prolazna faza jer ćete se snaći da zaradite na drugi način. Kao što znate Jarac uvek radi dva posla.

Emotivno ukoliko ste sami novo poznanstvo vam potiče iz bliže okoline, komšiluka. Ako ste u braku onda ste u dobrom odnosu sa voljenom osobom jer vam pomaže u svemu. Ako ste u dužoj vezi posebno sa drugim Jarcem ili Ovnom moraćete malo da spustite ego kako Vi tako i osoba sa kojom ste. Preterujete u svemu što kažete i uradite. Iscrpljenost, nespavanje ruše zdravlje.

VODOLIJA

Sigurni ste u sebe. Želite neki svoj talenat, dar da istaknete. Imate moć nad drugima, mada ste dosta nesvesni u tome i to vam je najveća zamerka, inače. Ako želite da se bavite umetnošću bićete iznad drugih i moći ćete da zaradite više, brže. Ako ste u poslovima ekonomije, informatike, usluga onda bi bilo dobro preko vikenda da pravite planove ili nove kontakte sa drugim osobama.

Venera vas je napustila a sa njom i neke stare ljubavi odlaze. Tražite nešto novo, posebno, interesantno vašem neobičnom duhu. Tiroidna žlezda je osetljiva.

RIBE

Potrebni su vam saveti u poslu koji radite. Ribe znaju da budu jako sujetne kada je ova opcija u pitanju ali savet i pomoć jednog Bika će vam sigurno pomoći. Važno je u ovom trenutku da zaradite dobro i da taj novac plasirate na pravi način. Skloni ste u ovim danima da trošite više nego zaradite. Zbog posla koji radite možete upasti u svađu sa partnerom ali i zbog preteranog trošenja novca.

Ako ste slobodni onda idealizujete jednog Bika koji jeste suptilan ali nije ni malo blag po karakteru kako to vidite. Moraćete bolje da proučite karakter osoba sa kojim ulazite u vezu, bilo da je to Bik ili neko drugi. Višak tečnosti u organizmu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu