Dnevni horoskop za 5. oktobar 2017. godine: Ovan uporan, Bik suzdržan, Blizanci požrtvovani, Raku problemi na ljubavnom planu - iKragujevac


Svaštara

Ovan uporan, Bik suzdržan, Blizanci požrtvovani, Raku problemi na ljubavnom planu, Lav arogantan, Devica pod jakim stresom, Vaga udara čežnju, Škorpiji zanimljiv izazov, Strelac nervozan, Jarac pasivan, Vodolija u depresiji, a Ribama afera na poslu. Ovo je današnji dnevni horoskop za 05.10.2017. godine.

OVAN

Posao

Nećete odustati od ideje od ranije sve dok budete išli u pravcu, kojim ste pošli. Ukoliko je potrebno ulaganje bićete otvoreni i na tom segmentu.

Ljubav

Kada su u pitanju zavođenja ne odustajte od ideje, koja vam se protežira već neko vreme I na koju možete da računate kao na dobitnu kombibaciju. Jedan Lav vas obožava.

Zdravlje

Nemate tegobe.

BIK

Posao

Vaša želja je da uspete na onom planu na kome radite od ranije i nije vam loša finansijska situacija iz prostog razloga, jer ste upućeni u sitne detalje vašeg posla.

Ljubav

Budite obazrivi u razgovori sa osobom na koju često mislite. Niste loše raspoloženi, ali se ustručavajte, kada su određeni detalji u pitanju.

Zdravlje

Povedite računa o vratnom delu.

BLIZANCI

Posao

Požrtvovanost koju imate je na nivou i saradnici žele da vam izađu u susret, kako bi priveli svoje poslovne ideje kraju. Ukoliko bude potreban prekovremeni rad nećete se lišiti ni te ideje.

Ljubav

Isuviše ste požrtvovani za svog partnera, ali sa druge strane i dovoljno otvoreni za još nekoga. Nećete imati loše aspekte u svakom slučaju.

Zdravlje

Pazite se oštrih predmeta.

RAK

Posao

Polje posla vam je jako naglašeno i nećete se osećati uskraćeno za nešto više aktivnosti, koje vam prave novi novčani priliv.

Ljubav

Ukoliko ste u braku ne otežavajte stvari oko vašeg emotivnog segmenta, jer možete biti lošije raspoloženi bez većeg razloga. Aspekti vam nisu naklonjeni.

Zdravlje

Dobro se osećate.

LAV

Posao

Ukoliko ste sami u poslu, koji obavljate možete potražiti pomoć od kolega, koji će vam rado priskočiti. Ne otežavajte sebi I ne propuštajte priliku, koja vam se nudi za napredovanje.

Ljubav

Isuviše ste svoji da bi postavljali uslove za zajednički život, vama se to u suštini i ne dopada. Nagovor partnera vas ne motiviše.

Zdravlje

Pazite na srčanu aritmiju.

DEVICA

Posao

Komunikacija u kojoj još uvek vidite svrhu nije loša solucija, kojom ćete poboljšati svoju finansijsku situaciju. Poželećete nešto više od uobičajenog poslovnog poteza.

Ljubav

Osećate pritisak od strane partnera, jer vas ne razume u potpunosti. Poželećete da odete na kratko iz zajedničkog doma.

Zdravlje

Pojačan stres.

VAGA

Posao

Postavili ste dosta rigudne uslove za svoj ukus, pa se neki poslovni potezi u suštini neće ostvariti u potpunosti, oseća se novčani manjak.

Ljubav

Ne zaboravite ono što ste obećali svom prijatelju. Izađite i provedite se. Neko vas isuviše želi, ovaj put.

Zdravlje

Više se krećite i vežbajte.

ŠKORPIJA

Posao

Posao koji vi obavljate nije loš, ali se može desiti malo lošija poslovna ponuda na kratko da posumnjate u svoje kvalitete.

Ljubav

Poziv od osobe od ranije vas neće zaobići i ne treba da se začaurite. Otvoreno prihvatite izazov, koji vam se pruža.

Zdravlje

Poslušajte savet svog lekara.

STRELAC

Posao

Volite svoj posao i rado prihvatate i kritike. Osećate da ste na pravom putu, pa se ne okrećite za nebitnim detaljima, koji vam se nameštaju od strane ljubomornih kolega.

Ljubav

Isuviše se lako otvarate i na svoju štetu ponekad. Mislite da su svi pošteni, jer vaš znak je znak morala.

Zdravlje

Pojačana nervoza.

JARAC

Posao

Ukoliko vam neko duguje novac danas vam aspekti poručuju da uradite značajan potez i da naplatite ono što vam duguju.

Ljubav

Oni koji su u braku provode jedan spokojan dan, kod onih koji su slobodni oseća se poveća pasivnost na ovom segmentu.

Zdravlje

Pazite se u saobraćaju.

VODOLIJA

Posao

Niste smeli da ostavite utisak nadobudne osobe u poslednje vreme. Šefovi vas prate i ne žele da vam mnogo toga dopuste, kada su u pitanju poslovne improvizacije.

Ljubav

Pokušavate da se izborite iz emotivne depresije i ne dopuštate da vam neko kvari planove, ovaj put. Ne upuštate se u nešto novo sve dok ne prestanete da se dezavuišete sa nečim od ranije.

Zdravlje

Depresija.

RIBE

Posao

Ukoliko ste hteli nešto sasvim novo u svom poslovnom segmentu ne zaboravite da individualan pristup ne igra dominantnu ulogu u onome što ste trenutno hteli da postignete.

Ljubav

Pojačan intenzitet emocija od strane vašeg poslovnog saradnika je nešto što ne može da se sakrije već neko vreme. Opustite se i pokušajte da prihvatite izazov.

Zdravlje

Nesanica.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu