Dnevni horoskop za 30. septembar 2017. godine: Ovan zapostavlja partnera, Bik spreman za izazove, Blizanci traže savet - iKragujevac


Svaštara

Ovan zapostavlja partnera, Bik spreman za izazove, Blizanci traže savet, Rak smiren, Lav kreativan, Devici zavide, Vaga originalna, Škorpija sarkastična, Strelac uzdržan, Jarac sledi solidan dan, Vodolija se prilagođava, a Ribe previše samokritične. Ovo je današnji dnevni horoskop za 30.9.2017. godine.

OVAN

Posao

Isuviše ste ispravni za nečiji ukus. Ne preterujete u onome u čemu ste najbolji. Pokušajte i drugima da pomognete u onome što može povećati finansije.

Ljubav

Isuviše ste se rasplinili na polje hobija, a malo vremena ostavljate partneru, koji vas željno iščekuje.

Zdravlje

Posetite stomatologa.

BIK

Posao

Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim detaljima na polju posla, koliko se od vas traži tačnost i deciznost prilikom rada.

Ljubav

Ukoliko ste od onih, koji su prihvatili flert ne pokušavajte da izbegavate susret. Morate da budete spremni za nov izazov.

Zdravlje

Predeo vrata vam je slabije postavljen.

BLIZANCI

Posao

Kada su u pitanju novi poslovni zadaci nije loša ideja da se posavetujete sa stručnjacima koji bi vas uputili šta treba da radite u narednom periodu.

Ljubav

Onoliko koliko se sami otvorite na polju emocija toliko možete i od partnera da očekujete. Jedna Devica vas voli.

Zdravlje

Pojačavajte imunitet.

RAK

Posao

Volite da privređujete u okviru porodičnog biznisa. Nije loša ideja da se otvoreno postavite za nešto sasvim novo i poželjno na tržištu, koje vam se otvara.

Ljubav

Ostavljate utisak važne i dosta smirene osobe. Ne želite da budete negativni i nepoželjni u društvu osobe suprotnog pola.

Zdravlje

Jačajte solarni pleksus.

LAV

Posao

Ne morate da radite ono što ne želite jer se ovde uviđa velika doza komfora. Budite dovoljno otvoreni za sasvim kreativna dela.

Ljubav

Ukoliko ste od onih koji su u braku ne morate da se upuštate u nepoželjne dijaloge. Pokušajte da izbegavate sukobe sa osobama suprotnog pola.

Zdravlje

Glavobolja.

DEVICA

Posao

Ostavljate utisak radne osobe koja zna šta želi. Podrška kolega je neminovna. Pokažite samostalno šta znate i pružite nešto više od sebe.

Ljubav

Volite da zavodite red i na tome vam zavide. Možda partner stekne potpuno drugačiji utisak i da vas malo lošije prihvati u narednom periodu.

Zdravlje

Digestivni problemi.

VAGA

Posao

Niste se još opredelili za tačan tok svog poslovnog plana mada se ovde uviđa dosta dobra reklama od vas lično. Imate osobine jednog lidera.

Ljubav

Niko ne očekuje da se dezavuišete sa partnerom koji vas ne zaslužuje. Morate da ostanete dovoljno prisutni u onome u čemu možete da ostanete originalni.

Zdravlje

Kostobolja.

ŠKORPIJA

Posao

Pokazujete dozu sarkastičnosti i u stanju ste da ljude gledate površno. Neko bi mogao da vam vrati istom merom.

Ljubav

Morate češće da izlazite ukoliko mislite da zadržite dobar rejting kod osoba suprotnog pola.

Zdravlje

Nazeb.

STRELAC

Posao

Volite da sarađujete sa osobama iz inostranstva mada to ne pokazujete. Srećne okolnosti vam se dešavaju i volite prijatna iskustva da podelite sa kolegama.

Ljubav

Volite jednu Škorpiju a možete biti skloni flertu sa nekim od predstavnika zemljanog znaka. Ne pokazujete emocije, ali samo na prvi pogled.

Zdravlje

Kukovi su vam slaba strana.

JARAC

Posao

Polje karijere vam je doslovno naglašeno pa se nećete suzdržavati usled dobrih poslovnih poteza na koja ste navikli odavno već.

Ljubav

Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Devicu ili Bika nećete ostati uskraćeni za poljubac. Pred vama je jedan solidan dan što se emocija tiče.

Zdravlje

Uzimajte dovoljno vitamina C.

VODOLIJA

Posao

Vaše polje privatnog posla može da bude odlično postavljeno, ali samo ukoliko vam se otvore aspekti koji vam pružaju malo bolju sliku za ono što možete da sprovedete u konkretan rad.

Ljubav

Neizvesnost sa osobom, koja je rođena u zemljanom znaku je odlična praksa za kasnije ono što će vam se desiti. Nije loša ideja da se polako prilagođavate.

Zdravlje

Pojačajte fizičku aktivnost.

RIBE

Posao

Isuviše ste samokritični, pa se oseća i doza skepticizma za vaš konkretan rad. Morate da budete jasniji u svojim namerama ovaj put.

Ljubav

Ukoliko je osoba na koju često mislite jedna Vodolija ne pokušavajte još da se otvarate pred tom osobom. Neke detalje prvo dovedite u red.

Zdravlje

Pijte dovoljno tečnosti.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu