Dnevni horoskop za 7. septembar 2017. godine: Ovan bez sreće u ljubavi, Bik pod lupom, Blizanci samuju - iKragujevac


Svaštara

Ovan bez sreće u ljubavi, Bik pod lupom, Blizanci samuju, Rak se prepušta intuiciji, Lav u poslu odličan, Devica pred ljubavnim izazovima, Vaga na kocki, prijatno popodne za Škorpije, nova bitka za Strelca, Jarac nemi posmatrač, Vodoliju vodi intuicija, Ribe osećaju moć. Ovo je današnji dnevni horskop za 07.09.2017. godine.

OVAN

Posao

Imate dovoljno dobar razlog da poverujete jednom Raku. Poslovna mogućnost preko ove osobe je nešto što ste zapravo dugo očekivali.

Ljubav

Koliko su vam naklonjeni aspekti na polju posla toliko na polu ljubavi nisu baš. Možete preseći agoniju koju osećate već neko vreme.

Zdravlje

Problem sa kostima.

BIK

Posao

Isuviše vas posmatraju i mere svaki vaš poslovni korak koji činite. Poslušajte savet iskusnijih kolega i pokušajte da se dovoljno dobro informišete, kada su vaši zadaci u pitanju.

Ljubav

Niste se obradovali nečijem povratku. Neko je sa razlogom bio bivši i vi to dobro znate. Nećete ponavljati stare greške.

Zdravlje

Osećate se dobro.

BLIZANCI

Posao

Imate utisak da se mnogo toga postiže u paru i svesni ste situacije u kojoj ste se trenutno našli bez većeg razloga. Moraćete da se udružite sa jednim Jarcem.

Ljubav

Želite da se osamite i na vreme pokušate neke detalje kod sebe da dovedete u red. Ne želite da se još uvek emotivno otvorite.

Zdravlje

Pazite se u saobraćaju

RAK

Posao

Vaš void jaka intuicija na poslovnom planu. Morate da ostanete dovoljno otvoreni za nešto sasvim novo ali po starom principu ili nešto što ste imali na umu da uradite od ranije.

Ljubav

Ukoliko se budete spremnili na radikalnu promenu morate iza te odluke da stojite malo duže. Ne očajavajte ukoliko se nešto posebno i ne desi.

Zdravlje

Pojačana nesanica.

LAV

Posao

Odličan poslovni potez kome se otvoreno postavljate već neko vreme dolazi i do kulminacije na tom polju u onoj meri u kojoj se oseća poveća poslovna aktivnost.

Ljubav

Osećate da ste se zaljubili. Ne možete da se otrgnete tom utisku i pokušavate da dominirate što vam se ne savetuje u period pred nama.

Zdravlje

Pojačano lučenje hormona sreće.

DEVICA

Posao

U poslu kojim se otvoreno sarađuje sa inostranim kolegama može da vam donese ozbiljniju sumu novca ali isto tako i pogrešan potez jako lošu reputaciju. Posavetujte se sa svojim poslodavcem.

Ljubav

Sklonost flertu i alkoholu može da vam napravi mali problem. Postavite ss otmenije pred novim izazovima na polju ljubavi.

Zdravlje

Unosite dovoljno vitamina u svoj organizam.

VAGA

Posao

Kockate se sa sopstvenim radnim mestom. Ne trpite autoritet i ne želite da spuštate ispod svog nivoa. Možda potražite novi posao.

Ljubav

Osećate se dobro u prisustvu Lava ili jedne Škorpije. Možete da budete skloni paralelnim vezama što vam se u suštini ne preporučuje.

Zdravlje

Više se bavite sportom.

ŠKORPIJA

Posao

Očekivanja koja ste imali od strane poslvnih partnera je ispujeno. Imate i nove strategije i ideje koje vam znače u narednom periodu kroz polje finansija.

Ljubav

Možete se obradovati susretu dugogodišnjeg partnera, koga niste odavno videli. Sledi vam prijatno poslepodne.

Zdravlje

Više odmarajte.

STRELAC

Posao

Sledi vam nova bitka u toku današnjeg dana. Morate da se skoncentrišete na bitnije detalje u toku svog rada, kojim imate nameru da protežirate u narednom periodu.

Ljubav

Više sa bavite svojim temama a partnera ostavljate po strani. Ne žalite se na nešto posebno koliko partner može biti dosta kivan na vaše ponašanje.

Zdravlje

Oslobodite se pritiska, više vežbajte.

JARAC

Posao

Osećate se kao nemi posmatrač i nemate nameru da se otvarate na onom segmentu u smislu novih aktivnosti, ukoliko vam ta partija ne donosi ozbiljnu svotu novca.

Ljubav

Neko od ranije će biti opet u žiži vašeg interesovanja. Morate da se opredelite što ranije oko toga da li ta osoba i dalje zavređuje vašu pažnju.

Zdravlje

Osećate se odlično.

VODOLIJA

Posao

Vaša intuicija danas dobro radi, pa nećete praviti greške od ranije, kada su u pitanju nepovoljni uticaju konkurencije.

Ljubav

Volite da posećujete mesta zabave i u tom ambijentu se očekuje i vi da pronađete nekoga ko bi mogao da vam imponuje u svakom slučaju.

Zdravlje

Problem koji imate, konstantno se ponavlja. Prekinite taj krug.

RIBE

Posao

Osećate veliku moć na mestu gde se nalazite i ne morate da se dezavuišete sitnim problemima. Postavite sebi malo jači cilj u poslovnom planu.

Ljubav

Ne želite da vas neko konstantno povređuje, pa se nećete osećati loše kao u poslednje vreme. Morate da budete dovoljno otvoreni pred novim izazovima, koji vam se postavljaju.

Zdravlje

Ukoliko ste pušač, smanjite konzumiranje cigareta neko vreme.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu