Dnevni horoskop za 3. avgust 2017. godine: Ovan pred uspehom, Bik nema strpljenja, Blizanci u dobrom periodu - iKragujevac


Svaštara

Ovan pred uspehom, Bik nema strpljenja, Blizanci u dobrom periodu, Rak zauzet, Lav treba podršku, Devicu očekuju promene, Vagi će se ispuniti želja, Škorpija puna entuzijazma, Strelac u svom filmu, bolja rešenja za Jarca, Vodoliju očekuje uspešan dan, a Ribe dobro raspoložene. Ovo je današnji horoskop za 03.08.2017. godine.

OVAN

Posao

Dovoljno dugo ste se pripremali za uspeh, koji vam dolazi u skorije vreme. Danas pravite solidan rezime.

Ljubav

Na polju emocija se ne oseća nešto posebno, koliko se traži određena doza strpljenja i povoljna situacija, koja tek treba da vam dođe.

Zdravlje

Ne očekujte loš dan.

BIK

Posao

Svaki detalj kojim se otvoreno bavite, otvara vam novu poslovnu priliku. Niste lošeg raspoloženja, koliko se oseća malo jače nestrpljenje.

Ljubav

Imate utisak da vas partner ne sluša dovoljno i da se oseća doza razmirica zbog sitnica, koje vam prave dodatne probleme.

Zdravlje

Ne pokušavajte da pojačavate trening.

BLIZANCI

Posao

Povoljna solucija koja vam se otvara je nešto na šta morate posebnu pažnju da skrenete. Osećate da se nešto bitno dešava na vašem polju posla.

Ljubav

Niste od onih koji će da pobegne ukoliko oseti brdo problema. Osećaj vas ne vara vi ste na pravom mestu i u pravo vreme sa partnerom sa kojim ste trenutno.

Zdravlje

Čuvajte se u saobraćaju.

RAK

Posao

Ukoliko se bavite privatnim poslom neće biti loša ideja da se pripremite za proširenje poslovne priče koja vam se nudi od strane dugogodišnjeg prijatelja.

Ljubav

Niste u lošoj poziciji ali se se pomalo umorili od nebitnih detalja na koje niste skrenuli pažnju svom partneru na vreme. Oseća se poveća gužva trenutno.

Zdravlje

Mnogi detalji vam ne idu pod ruku.

LAV

Posao

Iziskujete jači tempo rada i zalaganja ali se oseća i doza skepticizma za mnoge detalje u okviru vašeg trenutnog rada.

Ljubav

Želite da skrenete pažnju određenim detaljima ali se oseća doza skepticizma. Potrebno vam je mnogo više podrške nego obično. Partner ovaj put misli samo na sebe.

Zdravlje

Stomak vam je slabiji.

DEVICA

Posao

Ono što vam se pruža kao izazov dana nije loša ideja sve dok ne uvidite da stvari nisu onakve kakvim ih vidite trenutno. Budite spremni na određene promene.

Ljubav

Neke bitne detalje ne želite da preskočite kada su u pitanju partnerski odnosi jer smatrate da je život jedan i da nema posebne promene, koja bi vam učinila lošiji ambijent, trenutno.

Zdravlje

Budite obazrivi kada je izbor hrane u pitanju.

VAGA

Posao

Uortačili biste se ali kao da osećate da još nije došlo vreme za tako nešto. Želite mnogo boljih solucija ali isto tako ne smatrate posebno pojačan entuzijazam nečim što zavređuje vašu pažnju.

Ljubav

Ispunjava vam se želja bez rezerve. Osamljujete se u ambijentu u kome ste trenutno i želite da tako ostane za sada.

Zdravlje

Solidno.

ŠKORPIJA

Posao

Ostavljate uslove rada iza sebe i celu problematiku koja vam se postavila jako loše jer smatrate da je vreme prolazna kategorija, pa ćete se više baviti sobom.

Ljubav

Pojačavate svoj entuzijazam i ne žalite se na uslove koje trenutno imate kada je u pitanju osoba pored vas. Imali ste jak stav da uspete, ali partner diktira tempo.

Zdravlje

Unosite dovoljno vitamina.

STRELAC

Posao

Ponašate se opušteno u kritičnim situacijama i ne žalite se na trenutne uslove rada, koliko vam je bitna poslovna prilika, koju podržavate.

Ljubav

Isuviše ste iskreni prema lošim ljudima. Ovaj put pravite paralelu i povlačite se u svoj svet mašte. Tamo se osećate sigurno.

Zdravlje

Pojačana glavobolja.

JARAC

Posao

Kada su u pitanju pojačana intuicija na polju posla možete biti skloni da je pojačavate već neko vreme pa utom i bolje solucije da prihvatite.

Ljubav

Postavljate se odvažno prema partneru i u takvom ambijentu želite da ostanete već neko vreme. Ne želite da vam se odvuče fokus sa bitnih poslovnih aktivnosti.

Zdravlje

Pazite se oštrih predmeta.

VODOLIJA

Posao

Pokazujete entuzijazam, koji niste odavno osećali. Imate na umu mnogo bolju soluciju, ali stvari ne otežavate svojim trenutnim stavom, koliko se uviđa pojačana doza racija.

Ljubav

Očekujete princa na belom konju, ali ta slika nije izmišljena i vi ne radite neke stvar uzalud. Sve ima svoju svrhu, pa se vodite odličnom energijom.

Zdravlje

Očekujte odličan dan.

RIBE

Posao

Pojačano polje finansija je u redu i imate svoje prohteve, pa se očekuje veći novčani izdatak na vašu kupovinu ovaj put.

Ljubav

Emotivna slika koju imate je nešto što ste mogli tek samo da poželite. Osećate se sjajno i dovoljno zaljubljeno.

Zdravlje

Raspoloženi ste.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu