Dnevni horoskop za 18. jun 2017. godine: Ovan samostalno, Bik i Škorpija u šemi, Lav trguje - iKragujevac


Svaštara

Ovan samostalno, Bik i Škorpija u šemi, Blizanci i Devica u ljubavi, Rak naplaćuje posao, Lav trguje, Vaga zaljubljena, Strelac igra timski, Jarac u prilici, Vodolija mašta, Ribe pred izazovima. Ovo je današnji dnevni horoskop za 18.06.2017. godine.

OVAN

Posao

Nećete tražiti oslonac drugih ljudi, već ćete snagu naći u sopstvenoj veri. Krčite trenutno put, koji vam je na neki način blokiran, ukoliko ne budete sa velikim entuzijazmom napred krenuli.

Ljubav

Polje emocija je kod vas dovoljno dobro naglašeno, ovaj put i nećete odustati od osobe na koju često mislite.

Zdravlje

Pokušavate da se dovoljno hidrirate.

BIK

Posao

Imate odličnu startnu poziciju, ali put do zvezda je u suštini kod vas otežan. Novca ukoliko trenutno nema na zadovoljavajućem nivou, ne očajavajte vreme za naplatu dolazi u skorije vreme.

Ljubav

Ukoliko ste sa nekom osobom prekinuli priču, imaćete priliku da ponovo uspostavite odličnu komunikaciju.

Zdravlje

Bolovi u predelu vrata.

BLIZANCI

Posao

Kada su novčane transakcije u pitanju možete da se nadate povećem finansijskom prilivu. Bićete podstaknut novim idejama u vezi oblasti kojom se bavite. Ukoliko je to izdavaštvo, nećete pogrešiti u svojim odlukama.

Ljubav

Možete da se nadate solidno dobrim aspektima, kada su emocije u pitanju. Jedna Devica vas maksimalno podržava, ovaj put.

Zdravlje

Pijte dovoljno tečnosti.

RAK

Posao

Nemate nameru da se nekome pravdate kada je određena količina novca u pitanju, koja se trenutno našla na vašem bankovnom računu. Ne morate da se pravdate oko naplate koja vam u suštini sleduje.

Ljubav

Ne produbljujte problem ovaj put, jer sve ima svoj rok trajanja kao i ove loše postavke koje su prolaznog karaktera.

Zdravlje

Pazite se oscilacije pritiska.

LAV

Posao

Ne morate da žurite koliko se od vas traži da se dobro informišete u vezi transakcija koje bi sproveli, ukoliko se bavite prodajom. Vaše trgovačke sposobnosti su na nivou koji ste tražili u većoj meri.

Ljubav

Pokazatelji vašeg trenutnog emotivnog stanja su odlični i možete biti dosta srećne ruke kada su izjave ljubavi u pitanju. Jedan Jarac je odličan izbor.

Zdravlje

Odličnog ste zdravlja ovaj put.

DEVICA

Posao

Ukoliko ste imali probleme sada možete da nadate solidnom finansijskom prilivu, kroz transakcije koje se nastavljaju kroz jedan solidno pozitivan trend.

Ljubav

Oni koji su sami mogu da upoznaju mističnu Vodoliju i da započnu solidnu romansu. Ne tražite mnogo pa će vaše želje biti uslišene.

Zdravlje

Povišena temperatura je malo učestalija kod vas.

VAGA

Posao

Umete više stvari odjednom da radite i ne dozvoljavate da vam se neko meša u izbor, koji trenutno imate. Ostajete dosledni zadatku koji imate i volite da radite ono za šta ste se izborili.

Ljubav

Zaljubive ste prirode ovaj put. Morate da se suzdržite kada je u pitanju emotivna blokada partnera koja će u suštini brzo proći.

Zdravlje

Volite da se bavite fitnesom.


ŠKORPIJA

Posao

Već duže vreme radite poslove koji zahtevaju mnogo više snage. Vremenom ćete steći kondiciju, koju trenutno nemate. Nećete očajavati kada su trenutne prepreke u pitanju.

Ljubav

Možete očekivati izuzetan, noćni provod. Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Bika, emocije neće izostati. Imate odličnu priliku da se opustite na solidan način.

Zdravlje

Osetljivost reproduktivnih organa.

STRELAC

Posao

Ukoliko ste timski igrač imate veliku šansu da završite sa aranžmanima i ugovorima, koje ste odavno već započeli. Ne pokušavajte da se stavljate u podređen položaj na osnovu površnih rezultata.

Ljubav

Vaša zvezda vodilja je neko iz prošlosti. Morate da se snađete za nešto bolju poziciju koja nije nedostižna.

Zdravlje

Povišen holesterol.

JARAC

Posao

Ne oseća se lenjost nego samo rigidan stav, kada su vaše promene u pitanju. Volite da primenjujete tradicionalne poteze kada je u pitanju poslovna prilika koja vam se pruža ovaj put.

Ljubav

Ukoliko vam se pojavi neko od ranije, ono što toj osobi možete da pružite je samo prijateljska ruka pomirenja.

Zdravlje

Solidno.

VODOLIJA

Posao

Mnogi bi za vas rekli da ste zamaštani i u svom svetu, što je u suštini loša percepcija u suštini. Pokušavate da dokažete suprotno, ali vam ne uspeva.

Ljubav

Niste u mogućnosti da birate partnera koliko vam se u suštini savetuje da se borite na poslovnom segmentu malo više nego na emotivnoj strani.

Zdravlje

Imate blokadu.

RIBE

Posao

U životu vam ništa lako nije došlo, uvek ste imali začuđujuću snagu kao i ovaj put. Imate dovoljno izazova, kada je pobednički stav u pitanju kojem težite. Neko vam se stalno isprečuje i pokušava da sa vama dovoljno manipuliše.

Ljubav

Ne uzimajte zdravo za gotovo ono što čujete od svoje simpatije. Imaćete mnogo više načina da se stvari skockaju u vašu korist.

Zdravlje

Psiha vam je naglašena.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu