Dnevni horoskop za 11. jun 2017. godine: Ovan i Jarac u tajnoj vezi, Bik sebičan, Blizanaci na putu uspeha - iKragujevac


Svaštara

Ovan i Jarac u tajnoj vezi, Bik sebičan, Blinaci na putu uspeha, Raku stiže novac, Lav ima podršku, Devica organizovana, Vaga rutinski, Škorpija pred izazovima, Strelac u izgovorima, Jarac u novim idejama, Vodolija radno, Ribama fali sporta. Ovo je današnji dnevni horoskop za 11.06.2017. godine.

OVAN

Posao

Imate dovoljno planeta koje su u vašem znaku izuzetno dominantne tako da se možete i dodatno dobro zagrejati na polju karijere, prijatelja i ličnog razvoja. Pred vama je odličan dan koji obećava.

Ljubav

Možete biti skloni tajnim ljubavnim vezama. Jedan Jarac je idealan partner za takvu priliku. Ne želite da se neki detalji otkriju.

Zdravlje

Možete imati problem sa zubima.

BIK

Posao

Dosta ste sadržajni i neće vam svakako biti dosadno. Turbulencije koje se očekuju daju vam poseban začin na celini. Konkretno ćete osetiti veći boljitak u toku dana ukoliko budete više radili.

Ljubav

Možda partner uvidi da ste ponekad, okrenuti samo sebi i da ste pomalo sebični. Niste vi krivi zbog trenutne situacije na nebu u vašu korist.

Zdravlje

Volite da se rekreirate.

BLIZANCI

Posao

Željno ste isčekivali novi početak i ne kajete se zbog svojih odluka jer se ispostavilo da ste na pravom putu. Uspeh vam je zagarantovan na ovom segmentu u većoj meri.

Ljubav

Oni koji su slobodni, trebalo bi da iskoriste dan za konkretno upoznavanje jer ćete u suštini biti u većim skupovima ljudi. Osoba bi trebalo da bude dovoljno zrela da bi kod vas ušla u uži izbor.

Zdravlje

Raspoloženi ste.

RAK

Posao

Otvoreno vam je polje inostranstva na ovom segment i to će biti presudno za vaš novčanik. Očekujte finansijski priliv u većoj meri. Nećete imati veću blokadu ovaj put. Biće ovo jedan spokojan dan.

Ljubav

Pomalo ste hedonista i to lepo nosite, sa sobom.Pertner ne voli preterivanje. Morate da obratite pažnju na sitnice ovaj put.

Zdravlje

Možete imati lošije snove.

LAV

Posao

Kako se postavite tako ćete i imati šansu da uspete. Jedna muška osoba je ovde izuzetno dominantna na vašem polju uspeha i neko bi mogao da pogura celu situaciju napred.

Ljubav

Neko iz porodice vam je velika porška koju ćete prihvatiti bez izuzetka. Uzećete sve što vam život pruža. Ako ste kojim slučajem sami ne očajavajte, situacija se menja u vašu korist.

Zdravlje

Oprez hroničnim bolesnicima.

DEVICA

Posao

Nije na odmet da se dovoljno dobro informišete o novim stvarima jer ako to ne učinite bićete na neki način samokažnjeni. Bićete dovoljno organizovani za neko vreme kada je u pitanju poslovna strana.

Ljubav

Ne morate da se trudite, bar na polju ljubavi u toj meri, koliko kada su, finansije u pitanju. Osoba na koju mislite može sama da vam priđe.

Zdravlje

Imaćete možda visok krvni pritisak.

VAGA

Posao

Imate jednu ustaljenu rutinu i ne želite da se odričete svojih obaveza na tom nivou. Morate biti dosledni svojim obavezama na nivou rutine jer ste možda malo zakasnili sa rokom koji ste trebali da ispoštujete za neko vreme.

Ljubav

Bitćete podstaknuti novim pogledom osobe na koju često mislite. Oni koji su u braku mogu pasti u iskušenje i zagrljaj osobe avanturističkog tipa.

Zdravlje

Ne odričite se terapije, koju trenutno imate.

ŠKORPIJA

Posao

Došlo je vaših pet minuta kada mislite da se ceo svet okreće oko vas. Imaćete dovoljno tema koje će vas okupirati pa se spremite na dosta izazova koje možete da očekujete tokom dana u vašem privatnom biznisu.

Ljubav

Ne morate da silite situaciju u svojukorist, kada još uvek ne dobijate konkretno pozitivne aspekte na tom putu kojim ste krenuli.

Zdravlje

Pazite se oštrih predmeta.

STRELAC

Posao

Bićete dovoljno upućeni šta treba da uradite, pa se neće desiti nešto nepromišljeno. Ukoliko ste mislili da treba ponovo da se angažujete na istom segmentu kao i ranije možda niste u pravu.

Ljubav

Često ćete imati izgovor, da nemate baš vremena. Budite iskreni i priznajte da vam nije stalo do osobe, koja je pored vas jer imate zanimljivije ideje, kako da provedete slobodno vreme.

Zdravlje

Uradite jedan detaljniji pregled.

JARAC

Posao

Ne očajavajte na putu kojim ste krenuli. Vaše misli koje ponekad ne možete da smirite vas vode u jedan konkretan rad, koji zaslužuje da se kruniše novim idejama.

Ljubav

Naglašeno polje ljubavi obećava velike izazove. Ako se do sada niste zaljubili, ono što možete da doživite tokom ovog perioda pred nama, možete pamtiti duži period u svom životu.

Zdravlje

Imate dovoljno energije, danas.

VODOLIJA

Posao

Realno sagledajte situaciju, pa ako treba, posavetujte se oko akcija koje su vam preko potrebne za dalji rad. Sami ste podstaknuti radom na sebi već neko vreme, pa se intenzivnije tome posvetite.

Ljubav

Još uvek ne razmišljate aktivno na polju ljubavi o eventualnim promenama i konkretizaciji, ukoliko ste sami.

Zdravlje

Kontrolišite rad srca.

RIBE

Posao

Oni koji pripadaju poslednjoj dekadi, još uvek mogu imati zaštićenu situaciju, što se novca tiče, koji će svakako dobiti. Imali ste dovoljno razloga da se dobro uputite u pravcu kojm ste krenuli.

Ljubav

Sa segmentom emocija će se baviti najviše treća dekada, dok će ostali biti više materijalno orijetisani.

Zdravlje

Bavite se više sportskim aktivnostima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu