POGLEDAJTE BAHATO PARKIRANJE KOJE SE NE KAŽNJAVA U KRAGUJEVCU (foto) - iKragujevac


Sreski špijun

Naš sreski špijun nam je poslao fotografiju bahatog parkiranja, u ulici Grada Karare, u Kragujevcu

Stanari iz Grada Karare imaju svakodnevni problem sa vozilom koje se parkira ispred samih kontejnera.

To stanarima predstavlja problemi zato što nemaju prilaz tim kontejnerima. Zatvoreni su i tesko ih je otvoriti sa zadnje strane.

Takođe, JKP Čistoća uopste ne moze prići,  tako da od 4 kontejnera stanari koriste 1 eventualno 2.

 

Zvala sam Pauk službu ali se niko ne javlja tako da je problem svakodnevno tu. Razumem ja da je uveče sigurno parking prenatrpan i da nema gde da parkira ali preko dana je prazan i stvarno je bezobrazno da makar dotični preko dana ne skloni svoje vozilo na neko drugo slobodno mesto. Najgore je sto je uvek to jedan te isti automobil tako da verujem da je obična bahatost u pitanju. - kazala je jedna stanarka.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac