STARA PRIČA ZABORAVA NEMA: Kragujevčanka se na GENIJALAN NAČIN oprostila od BIVŠEG DEČKA (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Kragujevčanka koja je odlazila za Nemačku na originalan način se dosetila kako da se oprosti od svog bivšeg dečka, priredivši mu zaista neverovatno iznenađenje.

Ona mu je prvo poslala poruku sa tuđeg telefon, da sa njegovim automobilom nije nešto u redu i da se dimi, kako bi on izašao ispred zgrade. Naravno, automobilu nije bilo nista, osim onoga što je na njemu bilo napisano.

Na retrovizoru piše: "Ako ne zbog Mire, onda se zbog ovoga vrati kući nasmejan. Senorita" i na prednjem delu automobilu bilo je nešto što će mnoge rasplakati.

U plavoj koverti bilo je zapisano sledeće :

Dok je u beloj koverti pisalo nešto zbog čega mnogi neće  ostati ravnodušni:

Složićete se, da je ovo zaista neverovatno iznenađenje.

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac