ULIČNI SVIRAČ ODUŠEVIO PROLAZNIKE: Uživanje u centru Kragujevca (VIDEO) - iKragujevac


Sreski špijun

Ulice širom sveta su prepune talentovanih ljudi koji nemaju prilike da se dokažu svoj talenat u svetu muzike zbog ovih ili onih razloga.

Današnji sunčan dan napunio je ulice Kragujevca, a ulični svirači su doprineli da ovaj dan bude još lepši.

U centru grada ulični svirač oduševio je prolaznike svirajući poznate pesme grupe Eagles. 

Stvarno postoji nešto magično u vezi sa muzikom. Muzika može da poveže ljude iz različitih kultura, različitog porekla i iz celog sveta. Verovatno najoriginalnija muzička iskustva možemo da doživimo na ulicama – kada izvođači stoje napolju i dele svoj talenat sa ljudima.

Muzika stvarno može da obezbedi čisto uživanje. Nadamo se da ćete i vi uživati koliko i mi. Pogledajte i sami. 

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac