Sreski špijun

Vašarska atmosfera se već uveliko zahuktava. Prodavci su došli sa svih strana i izložili su najraznovrsniju robu, narodski rečeno od igle do lokomotive.

U centru grada, od Miloševog venca do “Pionira”, posetioci mogu da kupe sve i svašta – od tradicionalnih liciderskih srca i poslastičarskih đakonija, do obuće i odeće, predmeta i tekstila za domaćinstvo, igračaka, drvenarije, nameštaja, cveća, bižuterije i kozmetičkih proizvoda…

Četiri vangle možete kupiti za 200 dinara. 

Čarape od 50 do 80 dinara. 

Igračke od 50 do 500 dinara.

Nakit od bižuterije od 50 do 200 dinara, ali i možete kupiti i srebrni nakit po povoljnim cenama. 

To su samo neke od cena, prošetajte, možda ima nešto i za vas. 

Prodavci očekuju dobru zaradu i veliku posećenost.

Pratite iKragujevac na VIBERU:
http://chats.viber.com/ikragujevac

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac

×