Sreski špijun

U poslednje vreme zmije ulaze u stanove i kuće i viđene su u vrtovima ili dvorištima ili nekom drugom mestu gde se kreću i borave ljudi.

Naš čitalac nam je poslao fotografije zmije u svom dvorištu. Plaši se za decu, jer se tu igraju i provode najviše vremena.

Zmije inače izbegavaju ljude, a promeni u njihovom ustaljenom ponašanju uzrok su visoke temperature i nedostatak vode.

Zmije u Kragujevcu viđene su u Teslinoj ulici.

Pogledajte:

 

 

Pratite iKragujevac na VIBERU:
http://chats.viber.com/ikragujevac

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac

×