Sreski špijun

Kragujevačka nastavnica pravi mala umetnička dela.

Biti uspešni u poslu kojim se bavite, podrazmeva da stalno pomerate granice, da se trudite da budite jedinstveni i da svaku priliku koristite za pomeranje sopstvenih granica. Umetnost je svakako delatnost koja teži stalnom progresu.

Milena Andrić, rođena je 02.08.1979. godine u Kragujevcu. Završila je Fakultet primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, na odseku dizajn tekstila. RadI kao stalno zaposleni nastavnik likovne kulture u O.Š.,,Treći kragujevački bataljon“ od 2004. godine. Bavi se aktivno slikanjem i oslikavanjem unukatnih predmeta od tekstila, drveta i stakla.

Izložbe
2o17. Galerija Art Kragujevac. Grupna izložba slika.
2016. Kulturni centar Zrenjanin. Grupna izložba slika.
2016. Facultad Artes Uaem, Morales, Mexico
2016. Galerija Andea Pozzo, Planta baja, Mexico
2016. Narodni muzej u Kragujevcu. Izlozba slika.
2013. TC Plaza, Kragujevac. Izložba slika i unikatnh predmeta
2010. Dom Omladine, Kragujevac. Izložba slika i unikatnih predmeta
2010. Druga kragujevačka gimnazija, Kragujevac. Izložba slika
2004. Dom Omladine, Kragujevac. Izložba crteža

 

Pratite iKragujevac na VIBERU:
http://chats.viber.com/ikragujevac

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac

×