Sreski špijun

Naš sreski špijun poslao nam je fotografiju na kojoj se vidi neverovatan ulov ribolovca Bogdana Ćirovića. 

Lajkujte najposećeniji informativni portal u Šumadiji!

Ribolovac je juče upecao soma od 24.5kg nakon petnaestominutne borbe u jezeru Bubanj. Ulov je ostvaren laganim priborom. 

Pratite iKragujevac na VIBERU:
http://chats.viber.com/ikragujevac

Komentari   

-2 # pera 11-04-2017 14:56
Lazno.Riba je sigurno kupljena u prodavnici.On se samo slikao.Nema takve ribe u tom jezeru ,pitajte ribolovce tamo.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
0 # sumadinac 15-04-2017 01:40
Pa, nisu ribolovci ronioci, pa d a tacno znaju sta ima, a sta nema u jezeru... Jezero jepuno mulja i vidi se po boji soma da je u mulju ziveo jer se boja koze soma prilagodjava prirodnom okruzenju ribe, tj. stanistu u kome zivi.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac

×