OTKRIVAMO: Ovo su skrivena ljubavna mesta Kragujevčana (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Kragujevčani najčešće razmenjuju strasti u Šumaricama, jezero Šumarice, jezero Bubanj, Veliki park, obližnje šume, neka mesta se čak zovu i "šumski raj".

Pre par godina stariji čovek i njegova devojka su razmenjivali nežnosti na Šumaričkom jezeru, u sred bela dana, a da ne pominjemo da je bila sezona kupanja pa su imali i publiku. Međutim, nije im smetalo.

Otvaranje šoping centara uzburkalo je maštu mnogih Kragujevčana, a i onih koji su samo u prolazu kroz grad. Kažu da je najveći broj egzibicionista na ovakvim mestima kada su sniženja, a za primamljivu atmosferu mnogi krive muziku u toaletima. Neki se na mesto “zločina” vraćaju i više puta, tvrde zaposleni.

Za seks na javnom mestu Srbija je izgleda jedna od najboljih destinacija. Razlog za to je blag zakon, koji čak nigde deklarativno i ne sankcioniše ovakve aktivnosti. Za razliku od većine drugih država gde se vođenje ljubavi u prirodi kažnjava poprilično oštro, kod nas je u najgorem slučaju moguće zaraditi kaznu do 20.000 dinara ili zatvor do 30 dana. Ipak to se skoro nikad ne dešava, već sve najčešće prolazi samo sa opomenom. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac