NEVEROVATNO: Kragujevčani se u radnjama svađaju, plaču, tuku decu, razvode! - iKragujevac


Sreski špijun

U jednoj radnji u Kragujevcu se dešava svašta, od izjava ljubavi do razvoda. 

Kako kaže prodavačica, ljudi su nemogući i ne obaziru se na ostale mušterije. 

Vrištanje, histeričan plač i potpuno nekontrolisano ponašanje su epizode sa kojima se svaki roditelj deteta ponekad sretne. Roditelji različito reaguju na takvo ponašanje, od ignorisanja deteta do momentalnog udovoljavanja svakom zahtevu. Prodavačica kaže da je stresna scena bila kada je majka na sred radnje počela da tuče dete. Ona im je prišla i zamolila ih je da ne remete druge kupce, kao i da će pozvati policiju.

- Istina je da je majka udarila dečaka, i to je su videli i ostali kupci. Kada sam im prišla da ih upozorim dobila sam odgovor da je to njen sin i da se ne meša u njihove stvari. Svi smo zgroženi tim incidentom. Još jedna krajnje neprijatna situacija se dogodila pre par dana kada je došao mlađi bračni par, gledali su sobne lampe i posvađali su se oko boje. Nisu se obazirali na druge pa su pale i teške reči, čak i pretnje razvodom. - kaže naša sagovornica

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac