Rukometašice Radničkog sa Napretkom za treću u nizu - iKragujevac


Sport

Nakon dve važne pobede,rukometašice Radničkog 1964 će ugostiti starog rivala iz prethodne sezone,ekipu „Napredak 12“ iz Kruševca u subotu 8.decembra u okviru 11-og, poslednjeg kola jesenjeg dela sezone,u hali Jezero. Ovaj susret će biti i svojevrstan dvoboj vodećih strelaca lige Jasmine Kolak i Jelene Knežević, koje su postigle po 100 golova u dosadašnjem toku prvenstva.

- Napredak je ekipa sa kojom se najbolje poznajemo u ligi,iako igraju u izmenjenom sastavu u odnosu na prethodnu sezonu.Zbog te činjenice smatram da će biti jako teška I zahtevna utakmica. Cele nedelje se spremamo,ispravljamo greške iz proteklih utakmica,dok sa druge strane usavršavamo ono što dobro radimo.

Ako ponovimo odbranu iz prethodne dve utakmice, odigramo još čvršće, agresivnije, na granici isključenja i brzim centrom, lakim golovima iz napada i kontranapada, ispoštujemo uputstva stručnog štaba,bodovi će ostati u Kragujevcu! Ovim putem bih pozvala sve ljubitelje sporta I naše navijače da dođu i podrže nas da uspešno zatvorimo sezonu - najavila je predstojeći meč pivot Radničkog 1964 Ajlin Bjelak.

Početak utakmice je zakazan za 16:30 a pravdu će deliti sudijski par Dragan Milošević i Marjan Golubović iz Leskovca.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu