Sa Pribojem za novu rukometnu poslasticu - iKragujevac


Sport

Jedinu neporaženu ekipu u dosadašnjem toku prvenstva, Radnički 1964, očekuje novi izazov pred svojim navijačima.U goste im dolazi ekipa RK „Priboj“ iz istoimenog grada,protivnik koji ima samo jedan poraz i nikako se ne može smatrati lakim zalogajem za raspucane Kragujevčane. Utakmica će se odigrati u subotu 17.novembra u hali Jezero u okviru 8-og kola Super B lige za muškarce.

 -Očekuje nas još jedna teška I neizvesna utakmica u borbi za prvi,kratkoročni,cilj a to je titula jesenjeg prvaka. Priboj je tradicionalno rukometni grad,sredina koja je dala I daje veliki broj rukometnih bisera. Neugodan su protivnik,igraju podjednako dobro I kod kuće I na strani I očekujem meč koji će zadovoljiti ukuse rukometnih sladokusaca.Imaju odličnu bekovsku liniju I ako njih zaustavimo I odigramo kako umemo u svom stilu,pobeda neće doći u pitanje.

Dodatni motiv je I naša želja da pred domaćom publikom prikažemo sve iz našeg rukometnog repertoara I naravno upišemo nove bodove za ostanak na čelnoj poziciji na tabeli-najavio je subotnji meč ubojiti desnokrilni prvotimac Radničkog 1964 Bojan Tomić.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova a pravdu će deliti sudijski par Danijel Trivković i Boriša Milosavljević iz Beške. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu