Radnički sa Slovenom za povratak na pobednički kolosek - iKragujevac


Sport

Šestoplasiranu ekipu Radničkog očekuje novi superligaški izazov.U nedelju 11.novembra u okviru 7-og kola Super B lige za žene,domaće rukometašice će ugostiti ekipu „Sloven“ iz Rume,koja ima dva boda prednosti iznad njih i pokušati da zabeleže prvu pobedu na domaćem terenu.

 -Nakon poraza i teške utakimce, u kojoj smo pokazale da i te kako možemo da pariramo iskusnijim ekipama,ovog vikenda igramo na domaćem terenu što predstavlja olakšavajući faktor, a naravno i veliki izazov obzirom da moramo da se dokažemo i domaćoj publici i opravdamo dosadašnje igre. Na nama je da odbranu dovedemo do najvišeg nivoa, smanjimo broj tehničkih grešaka i u našem prepoznatljivom stilu damo sve od sebe u borbi za nova dva boda.

Pozvala bih naše navijače da u nedelju budu sa nama, pruže nam podršku i uživaju u dobroj utakmici.-najavila je naredni meč prvotimka Radničkog 1964 Marija Todorović.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova a pravdu će deliti sudijski par Aco Mitanovski iz Kačareva i Davor Petrović iz Alibunara.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu