PANČEVKE PREJAKE ZA RADNIČKI - iKragujevac


Sport

Rukometašice Radničkog 1964 su u okviru 5-og kola super B lige za žene poražene od ekipe Pančeva rezultatom 30-34,poluvreme 16-17.

Radnički je dobro otvorio utakmicu protiv jedne od najiskusnijih i najboljih ekipa lige, ranim vođstvom 2-0. Prednost je mogla biti i ubedljivija, ali domaćin nije iskoristio tri povoljne prilike iz kontranapada.

Ipak ih to nije omelo da nastave u istom ritmu i da u 9-om minutu golom Jovane Blagojević dođu do 5-2. U 20-om minutu Natalija Mikić postiže gol za velikih 11-7, bilo je i 14-10 u 24-om minutu pogotkom Nevene Aleksić, ali je to bio znak da se iskusne Pančevke prenu, naprave veliku povratničku seriju i na odmor odu minimalnom prednošću 16-17.

Veliki deo drugog dela igre je protekao u međusobnom smenjivanju u vođstvu.Imale su obe ekipe nekoliko puta 2 gola prednosti i taj odnos je trajao sve do 55-og minuta i prve prednosti gošći od 4 gola razlike pogotkom večeras odlične Jovane Jovanović.

Probale su u tim trenucima Kragujevčanke sve što je u njihovoj moći,ali ogromna želja i fanatična borbenost nije dala rezultata.Ekipa iz Pančeva je odnela bodove konačnim rezultatom 30-34,što je najveći broj golova koje su primile do sada.

Uprkos porazu ekipa Radničkog je zadržala šesto mesto na tabeli.

U redovima Radničkog najefikasnije su bile Jasmina Kolak sa 10 i Natalija Mikić sa 6 pogodaka, dok su se kod gošći istakle Nevena Kojić i Jovana Jovanović sa po 7 postignutih golova.

Igrač utakmice : Jovana Jovanović.

 U sledećem kolu Radnički će gostovati u Beogradu gde će odigrati meč protiv domaćina,ekipe “ORK Beograd”..

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu