Premijera u Kragujevcu - iKragujevac


Sport

Posle uspešnog starta u prvenstvu i pobede u Beogradu, mlađani košarkaši ekipe KKK Radnički dočekuju ekipu Zemun Fitofarmacija u 2. kolu Druge muške lige Srbije.
Utakmica će biti odigrana sutra, u utorak 09. oktobra 2018. godine sa početkom u 20:00 časova, u Hali Jezero.

Prema rečima trenera KKK Radnički – Igora Todorovića, ekipu očekuje teška utakmica protiv izuzetno kvalitetne ekipe Zemuna.

Tradicionalno ekipa Zemuna igra odličnu košarku i jaku odbranu, brzi su, lako dolaze do protivničkog koša, a u svojim redovima pored mladih i talentovanih, imaju nekoliko vrlo iskusnih i kvalitetnih igrača.

Trener Igor Todorović je mišljenja da će ova utakmica biti teža od predhodne i da će se na parketu voditi velika i neizvesna borba za svaki koš.

Ekipa KKK Radničkog je spremna za svaki izazov. Igrači su maksimalno motivisani da izgaraju na terenu i osvoje nova 2 boda.

Svakako očekuje nas kvalitetna košarkaška predstava u Kragujevcu, a timu Igora Todorovića je itekako značajna podrška sa tribina.

Kragujevačka publika koja odlično poznaje košarku, a uz „huk sa tribina“ crvenih đavola može da bude izuzetno kvalitetan šesti igrač na terenu.

Cena ulaznice je 100 dinara i može se kupiti na ulasku u halu.


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu