NEZAUSTAVLJIV: Ekonomac pregazio Beograđane - iKragujevac


Sport

Sigurnom i ubedljivom igrom, Kmf Ekonomac je nastavio svoj put ka zacrtanom cilju ove sezone, ekipa Kmf FON je savladana u Beogradu, u okviru 21.kola Prve futsal lige rezultatom 9-2(5-0).

Time je ostvarena 21.uzastopna pobeda u prvenstvu ove sezone iz isto toliko mečeva, uz pregršt lepih i tečnih akcija, posebno u prvom delu meča, kada je pre svega usled nedostatka koncentracije u završnici akcija, donekle i sreće, vidjeno pet pogodaka u mreži beogradskih studenata. A moglo je puno više. Ekipa domaćina, želela je da se nadigrava, pa je, kao retko dosad u prvenstvu vidjena utakmica sa puno trčanja, pravih duela, sve u okviru fer i sportskog ponašanja svih aktera. Golove u prvom delu, pored autogola nakon šuta Pršića već u 1.minutu, postigli su i Igor u 2.minutu, a onda i Tales, Rajčević i Matijević u 9, 14 i 15. minutu.

Nastavak meča je doneo pogotke u 25. i 27. minutu i to ponovo Matijevića i kapitena Rnića, a onda je trener Rajić ubacio najmladju postavu kada je svoje nove minute na prvoligaškom terenu ostvarila petorica golobradih mladića iz mladjeg pogona. Svoju sjajnu igru i nekoliko lepih akcija, uz veliku požrtvovanost za svaku loptu pokazali su ovi dečaci, krunisavši je sa još dva pogotka Stojčevskog i Digića u 33. i 39.minutu. Čast domaćina donekle su spasili Petrašević i Arsić u 24. i 37. minutu, ublaživši poraz.

KMF Ekonomac će u poslednjem, 22.kolu regularnog dela prvenstva odigrati meč protiv KMF Jastrebac iz Blaca, u petak, 27.aprila u 19 časova u hali Jezero i pokušati da ostvari svojevrstan rekord odnosno da ostvari sve pobede u prvenstvu, pred završne borbe u novom sistemu takmičenja gde će se kroz play-off mečeve odlučiti prvak Srbije.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu