ULAZ BESPLATAN: Vaterpolisti Radničkog dočekuju Šabac - iKragujevac


Sport

Posle prve pobede u Superligi, vaterpolisti KVK Radničkog pokušaće da ostvare i drugu, protiv ekipe Šapca, u subotu od 19.30 časova, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“, u meču trećeg kola.

Šapčani su u Superligu ušli na krilima sjajnih partija iz regionalne A2 lige, u kojoj su zauzeli drugo mesto, iza Crvene zvezde, a zatim u baražu eliminisali Budvu i plasirali se u A1 diviziju.

Posle dva kola u najelitnijem srpskom rangu nalaze se na deobi prvog mesta, upravo sa „crveno-belima“, pošto su ostvarili obe pobede – nad Zemunom (8:7) i Naisom (11:5). 

Sa druge strane, Kragujevčani su na startu sezone zabeležili poraz od šampionskog tima Partizana (11:5), iako su bili egal protivnici sve do sredine treće četvrtine, ali su zatim do pobede došli na gostovanju Zemunu (11:6).

Po svemu navedenom Šapčani su favoriti u ovom duelu, ali je mlada ekipa Radničkog u više navrata pokazala da može da se nosi sa daleko iskusnijim protivnicima. Tako je bilo i u četvrtfinalnom meču Kupa Srbije ovih rivala, u Šapcu, kada je na poluvremenu bilo nerešeno (4:4), ali je domaćin na kraju ipak slavio (10:7).

Ulaz je besplatan.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu