Radnički rutinski do novih bodova - iKragujevac


Sport

Rukometaši Radničkog 1964 su u okviru 14-og kola Super B lige savladali ekipu Planinke-Prolom vode iz Kuršumlije rezultatom 32-25,poluvreme 19-17 i tako osvojili prve bodove u prolećnom delu sezone.

Početak utakmice je protekao u blagoj prednosti gostujućih igrača sve do rezultata 12-12 ( 19-ti minut).Kragujevčani nisu uspevali da pronađu ključ za čvrstu odbranu gostiju i raspoloženog golmana Planinke Pavlovića.Tek pred kraj prvog dela igre igrači Radničkog su našli lek za bedem ispred gola ekipe iz Kuršumlije i na odmor otišli sa 2 gola prednosti ( 19-17). 

Nakon izuzetno efikasnog prvog poluvremena,u drugom je palo znatno manje golova.Radnički je zaigrao prepoznatljivo,čvrsto u odbrani,efikasno u kontranapadima i polako povećavao prednost.Razbranio se i glman Jovanović,tako da je pitanje pobednika nagovešteno već u 47-om minutu (29-21).Do isteka 60-og minuta domaći igrači su rutinski priveli utakmicu kraju do konačnih 32-25.

U redovima Radničkog najefikasnijisu bili Milosavljević,Stevanović i Stanojev sa po 6 pogodaka ,dok su kod gostiju prednjačili Jovanović sa 7 i Mitić sa 5 postignutih golova.

U sledećem kolu,nakon EHF nedelje, Radnički će gostovati lideru na tabeli ekipi “Vranja”. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu