NESREĆAN PORAZ NA VRUĆEM TERENU: Rukometaši “Radničkog 1964” izgubili u Leskovcu - iKragujevac


Sport

Rukometaši „Radničkog 1964“ poraženi su u 13. kolu Super B lige od „Dubočice“ u Leskovcu, rezultatom 24:23.

Početak utakmice je pripao domaćinu koji je sigurnom igrom održavao 1-2 gola prednosti sve do 20. minuta kada „Radnički“ dolazi do izjednačenja (8:8). Od tog trenutka gosti preuzimaju inicijativu, prelaze u vođstvo koje u tri navrata doseže do tri gola prednosti i sa tom razlikom se odlazi na desetominutni odmor (13:16).

Drugi deo utakmice, karakterističan po znatno manjoj efikasnosti aktera, protekao je u nastojanju igrača „Dubočice“ da se rezultatski približe Kragujevčanima, koji su odolevali sve do 45. minuta i izjednačenja (20:20). Domaćini prelaze u vođstvo koje održavaju sve do kraja. Prava drama na terenu je viđena u poslednjim trenucima utakmice. „Dubočica“ ulazi u poslednji minut sa prednošću dva gola, ali Radenović pogotkom smanjuje na jedan razlike. Domaćini ne koriste napad,Kragujevčani u kontri iznuđuju sedmerac koji Stanojev ne koristi i tako gosti ne dolaze do čini se zaslužene podele plena.

U redovima domaćina najefikasniji su bili Marinković sa 7 i Radivojević sa 6 pogodaka,a kod Kragujevčana Radenović sa 6 i Stanojev i Janićijević sa 4 postignuta gola.

Narednog vikenda Radnički će ugostiti ekipu “planinka-Prolom voda” iz Kuršumlije. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu