IGRAJU ZA GIMNAZIJU: KK Radnički prikuplja donacije za obnovu škole - iKragujevac


Sport

Zimska pauza u Košarkaškoj ligi Srbije polako se privodi kraju, a ekipa kragujevačkog Radničkog će u subotu pred svojim navijačima u dvorani ''Jezero'' odmeriti snage sa ekipom Tamiša.

Ova utakmica će proteći u znaku humanitarne akcije za prikupljanje pomoći kragujevačkoj Gimnaziji, koja je pretrpela veliku štetu u podmetnutom požaru posle novogodišnjih praznika.

Tim povodom KKK Radnički je na klupskom sajtu objavio saopštenje koje u nastavku prenosimo u celini.

''KKK Radnički i učenici Prve kragujevačke gimnazije pozivaju Kragujevčane da utakmicu 14. kola KLS protiv Tamiša, zakazanu u hali Jezero za subotu, 13. januar od 19 časova i 30 minuta, svi zajedno iskoristimo za prikupljanje priloga za obnovu Gimnazije, teško stradale nakon podmetanja požara 4. januara.

Na ulazima hale Jezero biće vidno označene kutije za priloge, a sakupljaće ih učenici Prve kragujevačke gimnazije. Svi sugrađani koji žele da se uključe u ovu akciju mogu da posete Jezero već od 18 časova i 30 minuta kada će ulazi biti otvoreni.

U očekivanju što masovnijeg odaziva, ne samo ljubitelja košarke i sporta u gradu, svi članovi KKK Radnički se pridružuju gimnazijalcima u prosleđivanju apela: Obnovimo Gimnaziju!'', poručuju iz Radničkog.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu