RADNIČKI SUMIRAO GODINU NA NOVOGODIŠNJEM KOKTELU - iKragujevac


Sport

RK RADNIČKI 1964 je organizovao i upriličio Novogodišnji koktel u restoranu Jezero I iskoristio priliku da obeleži uspešni završetak kalendarske godine i najavi bolje dane kragujevačkog rukometa.Uz prisustvo čelnika gradske uprave,sponzora,medija,prijatelja kluba,aktuelnih igrača i igračica kao i bivših rukometaša i rukometašica u svečarskoj atmosferi,gostima se obratio predsednik kluba Stavro Rašković.

-Nakon turbulentnog perioda kragujevačkog rukometa,formirali smo RK Radnički 1964 kao težnju da se rukomet u Kragujevcu vrati na ono mesto koje mu pripada.Jedinstveni smo po tome što u okviru kluba imamo i mušku i žensku takmičarsku selekciju koje dostojno reprezentuju i klub i grad,kao i besplatnu školu rukometa na koju smo izuzetno ponosni.Muški tim je posle trijumfalno okončane sezone od letos član Super B lige a ženski Prve lige Zapad.Činjenica na koju smo izuzetno ponosni je da su obe selekcije najmlađe u ligi i da ih čine skoro stopostotno igrači i igračice iz Kragujevca i naše škole rukometa,što nam daje nadu da ćemo i dalje igrački kadar crpeti iz svojih redova.
 Rašković se posebno zahvalio čelnicima grada gradonačelniku Radomiru Nikoliću,Miroslavu Petrašinoviću,predsedniku Skupštine,a posebno pomoćniku gradonačelnika Nikoli Uroševiću,kao i brojnim drugima koji su prepoznali šta ovaj projekat znači za grad kao i sport uopšte i najavio da od nove godine klub menja status i prelazi u privredno društvo što garantuje stabilnost u daljem razvoju i prosperitetu.
 -Posebnu zahvalnost dugujemo našem generalnom sponzoru kompaniji „VILLAGER“ koji su spoznali značaj našeg sportskog egzistiranja,kao i mnogim drugims sponzorima, donatorima,prijateljima kluba bez kojih ovoga svega ne bi ni bilo. Takođe, zahvaljujemo se na izuzetnoj saradnji i medijima koji su nas od početka pratili na korektnom izveštavanju i praćenju naših aktivnosti- zaključio je predsednik Stavro Rašković.
 Gostima se obratio i Vladislav Selaković predsednik skupštine kluba :
 -Pored svih uvaženih gostiju,izrazio bih zadovoljstvo brojem okupljenih bivših igračica i igrača na ovom skupu koji će prerasti u tradicionalni i koji ćemo obogatiti i novim sadržajima.Naš klub je i koncipiran da bude dom i zajednička kuća svih onih koji su utkali deo sebe u istoriju kragujevačkog rukometa i od vas očekujemo podršku i saradnju u daljem progresu. I nadalje ćemo raditi i maksimalno se truditi da realizujemo zacrtane ciljeve i ideje.
 U prijatnoj i opuštenoj atmosferi čelnici kluba su izrazili nadu i želju za još boljim sportskim rezultatima u nastupajućoj godini.


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu