Sport

Ljubitelji rukometa i sporta, u periodu od 24. novembra do 20. decembra, imaju priliku da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje putovanje na eliminacione utakmice srpske reprezentacije i ulaznice za finale Evropskog prvenstva u rukometu.

Kompanija Gorenje, zvanični sponzor Evropskog prvenstva u rukometu za muškarce EHF EURO 2018 koje se održava u Hrvatskoj od 12. do 28. januara 2018, pripremila je jedinstvenu #simplyfans kampanju koja povezuje navijače iz cele Evrope i poziva na sportski duh, igru, posvećenost, druženje i navijanje za trud igrača i za sport. Prepoznatljivo lice kampanje je proslavljeni rukometaš Ivano Balić, jedan od najboljih rukometaša svih vremena, dvostruki nosilac titule najbolji igrač godine, ovekovečen zlatnom i bronzanom medaljom na Olimpijskim igrama.

U skladu sa filozofijom brenda – Life Simplified, odnosno pojednostavljenog života, po kojoj su poznati aparati bele tehnike i mali kućni aparati, u periodu od 24. novembra do 20. decembra, kompanija Gorenje pruža mogućnost kupcima bele tehnike da osvoje nagradno putovanje na eliminacione utakmice i ulaznice za finale EHF EURO 2018. Da biste učestvovali u nagradnoj igri treba da popunite formular na zvaničnom sajtu kampanje, priložite fotografiju i račun kupovine Ili predložite navijačku pesmu i postavite je na www.simplyfans.eu/rs.

Srećne dobitnike jedinstven #simplyfans autobus prevoziće na utakmice srpske reprezentacije, kako bi što bezbrižnije uživali u rukometnoj groznici.

Više informacija pogledajte na www.simplifans.eu/rs i www.gorenje.rs

Pratite iKragujevac na VIBERU:
http://chats.viber.com/ikragujevac