LIDER SLAVIO U KRAGUJEVCU - iKragujevac


Sport

Rukometaši Radničkog 1964 su u okviru 4-og kola Super B lige poraženi na svom terenu od lidera na tabeli, ekipe Vranja 1957, rezultatom 26-29, poluvreme 13-15.

 Nakon početnog vođstva i rezultatske klackalice do 6-og minuta igre ( 2-2),gosti preuzimaju rezultatsku inicijativu, ali samo do 16-og minuta i izjednačenja 6-6. Sledi period ravnopravne igre sve do 24-og minuta i vođstva domaćina od 2 gola razlike ( 12-10). To kao da je bila inicijalna kapisla za Vranjance koji serijom 5-0 uz danas odličnog golmana Jelića preokreću rezultat,tako da se na odmor odlazi vođstvom gostiju 13-15.

 Drugi deo utakmice gosti otvaraju sigurnije i uz stečeni kapital iz prvog poluvremena su konstantno u vođstvu sve do maksimalnih 5 golova prednosti u 46-om minutu ( 18-23). U više navrata su igrači Radničkog smanjivali prednost na 3 gola, ali u trenucima kada je trebalo da prelome utakmicu nije bilo dovoljno sigurnosti a i sreće, tako da Vranjanci nose 2 boda uz krajnji rezultat 26-29.

 U redovima domaćina golgeterski se istakao Stefan Stanojev sa 10 pogodaka i Nebojša Stošić sa 4, dok su se kod gostiju raspoloženiji od ostalih bili Davor Laković sa 8 i Andrija Atanasković sa 7 datih golova.

Narednog vikenda ekipa Radničkog putuje u Novu Varoš, gde će ih ugostiti domaći “Zlatar”.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu