Remi rukometaša Radničkog na vrućem terenu u KURŠUMLIJI - iKragujevac


Sport

Rukometaši Radničkog 1964 su u okviru trećeg kola Super B lige remizirali na neugodnom gostovanju u Kuršumliji protiv ekipe „Planinka-prolom voda“ 25-25,poluvreme 14-10 za domaćina.

  Oslabljeni gosti su utakmicu otvorili ranim vođstvom 0-1 i 1-2 ,ali domaćin brzo konsoliduje redove,poravnava rezultat u 4-om minutu ( 2-2).

Od tog trenutka igra se gol za gol sve do 12-og minuta i rezultata 6-6 kada Planinka sigurnijoom igrom preuzima vođstvo koje ne ispušta do kraja poluvremena na koje se odlaze maksimalnom razlikom od 4 gola prednosti ( 14-10).
 U drugi deo utakmice rukometaši Planinke ulaze maksimalno angažovani sa željom da već na startu ovog dela daju do znanja gostima da bodovi ostaju u Kuršumliji,što im u dva navrata i uspeva kada dolaze do 5 golova prednosti 18-13 (39-ti minut) i 20-15 (41-vi minut).Nakon tajm-auta Radničkog,momci trenera Milentijevića su zaigrali angažovanije,borbenije i u 57-om minutu golom Miloša Simića dolaze do izjednačenja ( 24-24) a već u sledećem napadu i do vođstva 24-25 pogotkom Stefana Stanojeva.

Da ne dođe do kompletnog preokreta se pobrinuo igrač domaćih Nemanja Milenković izjednačujućim pogotkom u poslednjem minutu utakmice.
 Ovim remijem ekipa Radničkog 1964 se nalazi na deobi drugog mesta sa 5 bodova iza vodeće ekipe Vranja koju će ugostiti u narednom kolu.

 Najefikasniji kod domaćih je bio Miloš Topalović sa 5 pogodaka,dok su se kod Radničkog sa po 4 gola izdvojili Poskurica,Stanojev,Simić i Stošić.

 Igrač utakmice : Stefan Petrović
 



 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu