Na Čika Daču stižu stari znanci: Uz podršku navijača i publike, do nove pobede - iKragujevac


Sport

U okviru petog kola Prve lige Srbije, Radnički 1923 u subotu, 16. septembra, od 16 časova, na stadionu ‘Čika Dača’, dočekuje ekipu Sinđelića. Ulaz na ovaj meč, kao i na dosadašnje, je besplatan.

Radnički 1923 je uhvatio zalet, vezao tri pobede i uoči predstojeće utakmice nalazi se na deobi prvog mesta sa ekipom Dinama iz Vranja, sa osvojenih 9 bodova. Želeći da održi ovaj tempo, ekipa Radničkog 1923 potrudiće se da bude istrajna i da nikome ne dopusti da joj pokvari planove.

Pa tako ni ekipi Sinđelića, koja ima samo bod manje, a u poslednjoj sezoni u kojoj se sastala sa Radničkim 1923, 2015/2016, slavila je na oba susreta: najpre je na Čika Dači, 29. avgusta 2015. trijumfovala rezultatom 3 – 1, a onda i u Beogradu, 19. marta 2016., rezultatom 3 – 0.

Devetnaestogodišnji Lazar Raičević odlično je čuvao svoju mrežu u prethodnoj sezoni, a u tekućoj iz kola u kolo stasava u pravog golmana. Kako vreme odmiče, Raičević je sve bolji i sigurniji, pa će tako nastupiti i na susretu protiv ekipe Sinđelića.

 ‘Atmosfera u ekipi je odlična. Osećam se fenomenalno nakon tri uzastopne pobede. Stručni štab i rukovodstvo veruju u nas, a mi se trudimo da svojim zalaganjem na treninzima i utakmicama vratimo dobrim rezultatima. U subotu nam dolazi kvalitetna ekipa Sinđelića koja takođe u dobroj atmosferi dočekuje ovaj susret. Očekujem zalaganje svoje ekipe i žestoku borbu kako bismo stigli do željenog rezultata, a to je naravno pobeda.

U tome će nam pomoći naši najverniji navijači – Crveni Đavoli, koji nam uvek pružaju punu podršku. Takođe, očekujem da će i pristalice Radničkog doći u što većem broju i podržati nas u dostizanju našeg cilja, a to su nova tri boda.’ – rekao je čuvar mreže Radničkog 1923.

 

izvor: fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu