FK Radnički: Vreme je za prvu pobedu na Čika Dači - iKragujevac


Sport

Radnički 1923, u nedelju, 03. septembra ’17., od 16:30 časova, na stadionu ‘Čika Dača’ dočekuje ekipu ČSK Pivare. Ulaz na ovaj meč je besplatan.

Radnički 1923 nije lepo započeo prvenstvo na domaćem terenu, ali je nedelju dana nakon toga, gostujući protiv ekipe Metalca, upisao prvu pobedu. Utakmica pred nama prava je prilika da fudbaleri Radničkog 1923 nastave sa dobrim rezultatima i prvom pobedom na Čika Dači ove sezone domaćoj publici nadoknade ‘propust’ iz prvog kola.

Nekadašnji igrač Radničkog 1923, momak koji se ovoga leta priključio ekipi i za kojeg se smatra da će biti od velike pomoći timu, Nenad Đurđević, već je na meču drugog kola pokazao da se od njega može mnogo očekivati. Uz odličnu igru cele ekipe, upravo je on bio taj koji je Radničkom 1923 doneo prvu pobedu ove sezone.

’Ovde sam od prvog dana priprema. Ekipa je super, sjajno sam se uklopio i atmosfera je odlična. Utisak je takav kao da sam ovde celoga života. Iza nas je teška utakmica u Gornjem Milanovcu. Bili smo pod pritiskom pobede zbog poraza iz prvog kola. Sve je funkcionisalo dobro i nekako smo se namestili da čekamo tu jednu šansu, koju smo i dočekali. Ja sam bio taj koji je dao, kako se ispostavilo, odlučujući gol i naravno da je to fenomenalan osećaj.’ – osvrnuo se Đurđević na prethodni meč.

Nošen pozitivnom energijom od prošlog vikenda, Đurđević smatra da, kao ni sa jednom ekipom, ni sa ekipom ČSK Pivare neće biti lako izaći na kraj, ali čvrsto veruje u svoj tim i podršku navijača i Kragujevčana, pa tako ističe da će u nedelju bodovi ostati u Kragujevcu.

’Ove nedelje dobro smo radili, u isto takvoj atmosferi, koja je dodatno poboljšana ostvarenom pobedom. Ja sam ubeđen da ni ovoga puta tri boda neće izostati. Što se ekipe koja nam dolazi u goste tiče, poznajem nekoliko igrača, sa kojima sam ranije igrao. Radi se o nezgodnoj ekipi, ali ja u sebe i svoje saigrače ne sumnjam i siguran sam da ćemo bodove ostaviti na Čika Dači. Očekujem neizostavnu podršku navijača i brojne publike i najiskrenije – jedva čekam tu utakmicu.’ – zaključio je Nenad Đurđević.

 

izvor: fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu