Ekonomac trijumfalno ispunio cilj, stigla čestitka iz UEFA-e - iKragujevac


Sport

Šampion Srbije, trijumfalno je završio turnir i plasirao se sa maksimalnih devet bodova u narednu rundu. Ekonomac je na turniru Glavne runde UEFA Futsal kupa, koji je održan u Kragujevcu, u tri utakmice pobedio sva tri rivala.  Pobedjeni su veliki rivali iz Zagreba, sjajan tim, zatim Grčki šampion i u poslednjoj utakmici šampion Belorusije.

Šampion Srbije se posebno zahvaljuje navijačima, njihovo ponašanje i navijanje su pravi primer kako se navija za svoj klub. Nijedan predmet bačen na parket i nijedna ružna reč ili skandiranje-za svaku pohvalu. Jedan ciklus je zaokružen, cilj koji je postavljen je ispunjen, a sada smo već na novom početku.

Pripreme za Elitnu rundu su već počele, žreb je već u petak 21.oktobra. Tada će se znati rivali Kragujevčana kao i da li će Ekonomac ponovo biti domaćin. U medjuvremenu se već nastavlja nacionalno prvenstvo, Ekonomac u sredu od 20 časova dočekuje Jastrebac iz Blaca, sjajnog novajliju u ligi.

Glavni i odgovorni za futsal takmičenja, gdin Morel, poslao je na adresu kluba čestitku kojom je odao priznanje za sve ono što je uradjeno tokom prethodne nedelje.

''Drago nam je što je organizacija turnira, kao i obično, protekla glatko i da su navijači u Kragujevcu bili dobro raspoloženi. Kao jedan od vodećih klubova u Evropi, svojim duhom na terenu i spremnošću da propagirate ferplej i pozitivne vrednosti širom Evrope, pružate sjajan primer ostalima, a nama je čast i privilegija da sarađujemo sa klubovima koji čuvaju takve vrednosti. 

Takođe hvala na tome što ste podelili sa nama dobre podatke o medijskoj propraćenosti. Kao što ste videli (a i sami doprineli!) na prethodnom Futsal EURO kupu, ovaj sport postaje „utrživ proizvod“ u smislu televizije i medija (a samim tim i sponzora), tako da je sjajno što radite i na tim aspektima. Još jednom čestitke na vašem učinku! Radujem se susretu u Nionu u petak, i želim vam već sada mnogo sreće na predstojećem žrebu.

Srdačan pozdrav, Loren'' 

 

izvor/foto: ekonomac.com

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu