Darko Stanić novo pojačanje Ekonomca - iKragujevac


Sport

Darko Stanić, legendarni ''ministar odbrane'' rukometne reprezentacije, pojačao je redove najtrofejnijeg srpskog futsal kluba, potpisavši pristupnicu i ugovor sa predsednikom kluba, Prof. dr Veroljubom Dugalićem.

''Ekonomac je klub evropskom i svetskom nivou. Veoma mi se svidela priča vezana za poznate sportiste i uspešne ljude koji su postali deo kluba i za mene je najveća čast što sam u tom timu'' - izjavio je Darko Stanić.

Obzirom da mu je konkurencija Milorad Čavić na golu,izjavio je da će strpljivo čekati svoju šansu. Svakako će njegov primarni zadatak biti da značajno doprinese još boljoj atmosferi u klubu.

Predsednik kluba, Prof. dr Dugalić, u dobrom raspoloženju je istakao da je ovo kruna saradnje kluba sa Darkom, kao i rezultat obostranih težnji ka vrhunskim ostvarenjima. Takodje je zagonetno naveo da će klub nadalje nastaviti sa tradicijom dovodjenja poznatih ličnosti u svoje redove. Na kraju se našalio da je ovo odgovor kluba na dovodjenje Rikardinja, najboljeg napadača, koje je nagovestio zagrebački Nacional, protivnik Ekonomca u ligi šampiona, čime bi se video okršaj najboljeg napadača i najboljeg golmana.

Ovime je kragujevački klub nastavio svoju jedinstvenu tradiciju, u kojoj su prethodnih godina članovi kluba postali Milorad Čavić, Sale Djordjević, Nadja Higl, Stevan Pletikosić, Djordje Balašević i Sloba Krčmarević, čime je klub potpuno jedinstven na ovim prostorima. 

 

izvor/foto: ekonomac.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu