Drevni derbi Veprova i Legionara - iKragujevac


Sport

Meč će biti odigran u subotu od 11.30 sati, na pomoćnom terenu stadiona „Čika Dača“, u meču trećeg kola Sportklub Prve lige Srbije.

Aleksa Đokić, perspektivni kvoterbek juniorske reprezentacije Srbije iz redova Veprova, u potpunosti je opravdao očekivanja i maksimalno svaki minut koji je dobio u pobedama svog tima u prva dva kola nad Indijancima iz Inđije (41:0) i Pančevo Pantersima (28:0).

„Kako sezona odmiče, naš napad pokazuje zadovoljavajuće rezultate. Iz svake utakmice izlazimo uigraniji i spremniji. Uz korekciju grešaka iz prethodna dva kola, u ovaj meč ulazimo potpuno motivisani i želimo da održimo naš dosadašnji tempo igre“, rekao je Đokić.

Veliki broj protivnika Đokić poznaje iz juniorskih nadmetanja, jer su se ovi timovi tri godine uzastopno susretali u polufinalu JLS i sva tri puta pobedili su Veprovi, osvojivši i dve titule.

„Sa Legionarima se očekuje jedan meč pun žara, borbe i dokazivanja. Oni su ekipa koja igra punom parom, sve do poslednjeg zvižduka. Siguran sam da će svojom prepoznatljivom agresivnom igrom i pritiskom odbrane pokušati da nas iznenade i zbune. Meč će odlučiti disciplinovanija odbrana koja će omogućiti svom napadu što veći posed lopte“, smatra Đokić.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu