Odbojkašice Kraguja izgubile od Jedinstva - iKragujevac


Sport

Odbojkašice Kraguj Volejforma izgubile su danas u hali Jezero od ekipe Jedinstva iz Užica sa 3:1. Tri kola pre kraja prvenstva, Kragujevčanke su ovim porazom izgubile šanse za opstanak u Super ligi.

Kragujevčanke nisu uspele da u najvažnijoj utakmici u prvenstvu ostvare pobedu protiv glavnog rivala u borbi za opstanak u Super ligi, Jedinstva iz Užica.

Najveća borba vođena je u prvom setu koji je pripao gošćama sa 25:23. Kraguj je lako dobio drugi deo meča sa 25:18, ali je u nastavku utakmice ekipa Jedinstva bila bolja.
Užičanke su osvojile naredna dva seta sa 25:20 odnosno 25:17 i došle do pobede kojom su obezbedile igranje u baražu za ostanak u Super ligi.

Kragujevčanke su ostale na dnu tabele sa samo tri osvojena boda, pet manje od ekipe Jedinstva, pa imaju samo teorijske šanse da u poslednja tri kola prvenstva sačuvaju superligaški status.

U poslednja tri kola Super lige Kraguj Volejform će igrati sa najboljim domaćim ekipama: Spartakom, Jedinstvom iz Stare Pazove i aktuelnim šampionom Vizurom. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu