HEROJ IZ KRAGUJEVCA MILOŠ SIMIĆ: Bio je to gol za narod, za Srbiju! - iKragujevac


Sport

Kapiten Ekonomca Miloš Simić doneo je naciji nevidjenu radost majstorskim pogotkom u poslednjoj sekundi četvrtfinalnog meča protiv Ukrajine na Evropskom prvenstvu odvevši Srbiju u polufinale.  

Skromni i tihi momak iz Kragujevca živi je dokaz da se predan i pošten rad isplati. Miljenik saigrača iz nacionalnog tima bukvalno je preko noći postao idol hiljada dečaka naše zemlje.

- Ma dajte, ljudi... Ne gledam ja na to tako! Ovo je uspeh cele ekipe. Ne mogu ja da se izdvajam od moje braće iz reprezentacije. Da nije bilo njih, ne bi bilo ni tog gola za Srbiju - rekao je za Kurir Simić i dodao:

- Ovaj gol došao je kao dar od boga! Cela futsal reprezentacija je preslikana Srbija. Mi smo obični ljudi iz naroda! Niko od nas, pa tako ni ja, ne oseća se kao velika zvezda. Mi smo ratnici, borci za Srbiju, kako bi rekao moj drug i golman reprezentacije Miki Aksentijević. Samo se trudimo da sledimo duh naših predaka. Bio je to gol za narod, za Srbiju!

Srpski futsal reprezentativci nisu poleteli posle istorijskog uspeha i plasmana u polufinale Evropskog prvenstva:

- Želimo medalju, ali do nje ima da prolijemo još mnogo krvi i znoja. I bez nje, ovo je kruna naših karijera. U Srbiji nema novca u futsalu. Svi mi koji igramo u Srbiji zarađujemo kao i obični ljudi, 300 evra, i to kad ima. Valjda je narod zato i prepoznao našu energiju, pa navija za nas. Niko od nas se neće promeniti posle svega. Garantujem!

izvor/foto: kurir.rs

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu