Đavoli se "udavili" u Dubrovniku - iKragujevac


Sport

U 14. kolu regionalne Triglav lige vatepolisti Radničkog poraženi su od Juga.

Ono što je bilo očekivano - to se i desilo.Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog poraženi su na gostovanju jednom od najboljih timova Evrope, dubrovačkom Jugu, rezultatom 16:2.

Iskusni dubrovački tim, predvođen nekolicinom hrvatskim reprezentativaca i jednim od najboljih igrača sveta na svojoj poziciji, prvim strelcem lige, Brazilcem Felipeom Peroneom, bio je prejak za mladi sastav Uroša Stevanovića.

Najraspoloženiji u redovima Kragujevčana, bio je golman Lazar Dobožanov, sa 12 odbrana, ali ni to nije bilo dovoljno da se izbegne ubedljiv poraz. Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Pavo Marković i Loren Fatović sa po tri gola, dok su se kod Radničkog u strelce upisali samo Đorđe Lekić i Vuk Jelača.

U predstojećem dvokolu Šumadinci dočekuju direktne konkurente u borbi za opstanak, splitske timove POŠK i Mornar.

Jug CO – Radnički 16:2 (4:0, 2:1, 6:1, 4:0)

DUBROVNIK – Bazen: „Gruž“. Sudije: Nenad Periš i Josip Prančić (obojica iz Hrvatske). Igrač više: Jug 6(4), Radnički 4(1). Peterci: Jug 1(1).

JUG CO: Bijač, Macan 1, Fatović 3, Lončar 1, Merčep 2, Garsija, Marković 3, Ivanković 1, Bautović, Perone 2, Benić 1, Pejić, Popadić, Vrlić 2. Trener: Kobešćak.

RADNIČKI: Dobožanov, Šmider, Jelača 1, Joksimović, Martinić, Toholj, Jevtić, Lekić 1, Panajotović, Živadinović, Manić, Tomašević, Đerković, Ganić. Trener: Stevanović.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu