Ekonomac proslavio 15. rođendan ubedljivom pobedom - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Ekonomca ubedljivo su savladali ekipu Fleš Bečeja iz Valjeva rezultatom 12:0 u hali  ''Jezero''.

Pre početka utakmice predsednik FS grada Kragujevca Željko Todorović, uručio predsedniku Ekonomca, Prof.dr Dugaliću plaketu povodom petnaest godina postojanja i rada KMF Ekonomac.

Početni udarac na ovoj utakmici izveli su najmladji simpatizeri kluba, Miloš i Matija, koji od letošnjih priprema prate sva dešavanja u Ekonomcu. Njih dvojica, inače deca srpskog Ministra prosvete, gdina Srdjana Verbića koji je ovu utakmicu posmatrao iz svečane lože sa svojom suprugom, su se za ovu priliku pojavili u dresovima kluba, izazvavši tako brojne aplauze publike.

Igrači Ekonomca, uprkos povredama i žutim kartonima, su u dva poluvremena postigli po šest pogodaka. Utakmicu je otvorio Rnić u drugom minutu, a na to su se nadovezali  Simić, Aleksić, Radovanović i Tanasković, za ukupnih 6:0 u prvom delu. Gosti su imali šansu iz kaznenog, ali je Djordje Jovanović bio na visini zadatka.

Drugo poluvreme, nastavak dominacije, pogotke su postizali Rakić, P.Jovanović, Radovanović i poslednjem minutu Simić i Aleksić.

U zadnjem kolu iduće nedelje Ekonomac gostuje u Smederevu.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu